HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@glsnbz sizde mi iktisatçısınız
-
gaziAntep’te mülakata giren arkadaşlarımız mülakat ve komisyon hakkında bilgi paylaşımında bulunabilirmi
-
@eyiolurzahar evet bana da teorem filan sordular klasiklerden aslında şu an şuna çalış buna çalış desem de yetişmez devamlı bir çalışma ister alan Bilgi varsa vardır yoksa hatırlanmıyor maleseff. Herkesin her soruya cevap verdiğini de düşünmüyorum Sınavda alan yok mülakatta alan soruyorlar
-
@htcnf antep için mi giriceksiniz başka il mi
-
@glsnbz evet haklısınız
-
Bende urfa fa girdim mülakata ve ciddi manada zorladılar soru üstüne soru sordular 25 dk kadar içerde kaldım ama soruları da sohbet havasında oluyor.
-
@papatyaaa Merhabalar , siz Erzurum'da bugün mülakatta girdiniz değil mi? Acaba mülakat nasıldı? Ne soruldu?Rica etsem paylaşır mısınız?
-
@eyiolurzahar kahramanmaraş için Antep’te gireceğim sınava
-
@Mühendiiis tam olarak ne sordular
-
@Mrt1313 çok değişik bir eleme sistemi neye göre elediler çok merak ediyorum.baştan sona haksızlık bazılarına alanın en zor bölümlerinde soru üstüne soru yuklerken bazıları da Kaç kardessin niye halk bankası tarzında sorular acaba tarpillilere özel mi bu Kaç kardeşsiniz sorusu hakkımı Helal etmiyorum.
-
@serdar-aksoy sınavın ilk aşamasından belliydi zaten hangi sınavda görülmüştür ki sınavda ne kamera ne denetim var. Hem envanter testi ile mülakatı beraber yapsalar ya da envanteri yapmayıp direk mülakat yapsalar sanki ne kadar zaman kaybedecekler 1000 kişiyle ile mülakat yapan kurumlar var artık o kadar dert etmiyorum nasip değilmiş
-
Sonuç anında belli oluyor mu ya
-
Ne zaman açıklanir
-
silinmiştir
-
@Mrt1313 kesinlikle ben de takmıyorum olan oldu kendi hakkıyla kazanan arkadaşlara Hayırlı olsun diyelim Hayat elbet bize de güler Belki daha zamanı verdir sabır diyip bekleyelim
-
@serdar-aksoy açıklandı mı sonuçlar
-
@Mühendiiis hayır açıklanmadı ben kişilik envanterinde bahsediyorum
-
kazananlar aranacakmı yoksa sonuc ekranından mı bakacagız bilgisi olan varmı
-
@xvcty yine mesaj ya da mail olarak bildirilecek galiba. Bu hafta içinde açıklanır diye bilgi verilmişti sorduğumda
-
@oays acaba yine çarşamba günü açıklanırmı