HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@ssd salı günü de mi var ️
-
@Ada21ada bnde Salı ilk defa duyuyorum
-
@Ada21ada Benim ki salı sizin?
-
@Özge92 bu arada sizler hangi ilde giriceksiniz?
-
@ssd benim pazar, diyarbakırda
-
@ssd Gaziantep
-
@Özge92 Gaziantep için mi giriceksin mülakata farklı bir il için mi?
-
@Özge92 acaba kaç dakika sürer mülakat
-
@ssd farklı il hocam
-
Acaba mülakatta ne soracaklar
-
Mülakatta ne tür sorular sorulur arkadaşlar ?
-
Erzurum için giren yok mu burda hiç , ses gelmiyor
-
@doga_muhtari ben erzurum için giriyorum
-
Arkadaşlar Cumartesi sabah giren varsa çıktığında neler sorulduğunu yazabilir mi?
-
@Özge92 aynen ya
-
@Özge92 annitibari ile mülakat salonunda beklemedeyiz yaklaşık 80 kişilik salon karşıda kımisyon için üç masa var ve hala beklemede...
-
@ysr allah yardımcınız olsun hocam inşallah güzel geçer️ Haberlerinizi bekliyoruz️
-
@ysr Allah yardımcınız olsun hocam. Bilgi verirseniz sevinirim bu arada en azından bireysel mi grup mülakatı mı vs
-
@Ada21ada kardeşim 3-4 mülakat komisyonu var ve her komisyon 4 kişiden oluşuyor bireysel mülakat önce sohbet havası kendini tanıtma sonrada sana sorular sorulacak verdiğin cevaptan sorular türetiyorlar tutarlılık kişilij envantere gore tespit ediliyor .. Ben maliye mezunuyum para ve maliyepolikasının tüm detaylarına kadar sordular kpss yi sordular beklebtin yok dedim.. afrin harekatı konusundaki düşüncemi aldılar.. dövizkuru ve enflsyonu sordular ... Sy berat albarak hedeflari ve tcmb ilişkisi soruldu .... Kaptırdım kendimiiii gittim nasıl geçti ankamadım bile... Çok araştırmacı kişiliğiniz var dediler bu pozisyonda yapabilirmisiniz ewet yaparım ama hedefimm kesinlikle mali analistlik dedim . Duygusal birsin dediler evet ama yerine göre napmam gerektiğini bilirim .. dedim
Size ve tüm arakaşlara başarılar dilerim. -
@ysr, içinde söyledi: HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
@Ada21ada kardeşim 3-4 mülakat komisyonu var ve her komisyon 4 kişiden oluşuyor bireysel mülakat önce sohbet havası kendini tanıtma sonrada sana sorular sorulacak verdiğin cevaptan sorular türetiyorlar tutarlılık kişilij envantere gore tespit ediliyor .. Ben maliye mezunuyum para ve maliyepolikasının tüm detaylarına kadar sordular kpss yi sordular beklebtin yok dedim.. afrin harekatı konusundaki düşüncemi aldılar.. dövizkuru ve enflsyonu sordular ... Sy berat albarak hedeflari ve tcmb ilişkisi soruldu .... Kaptırdım kendimiiii gittim nasıl geçti ankamadım bile... Çok araştırmacı kişiliğiniz var dediler bu pozisyonda yapabilirmisiniz ewet yaparım ama hedefimm kesinlikle mali analistlik dedim . Duygusal birsin dediler evet ama yerine göre napmam gerektiğini bilirim .. dedim
Size ve tüm arakaşlara başarılar dilerim.
Teşekkürlr