HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Gonderen halkbank ama mail icerigi bos bilgisayardan da baktı. Ama sanırım müşterisi olduğu için gelen bi mail biz direk sınav için mi acaba dedik ama dediğim gibi bos içerikli bir mail
-
@duman müşterisi bile olsa değişik olmuş boş mail
-
@duman değişik olmuş. İnşallah yakın tarihte atarlar mail en dolusundan
-
Önümüzdeki hafta kesin gelir artık
-
Arkadaşlar sınav daveti Alan var mu? Tanıdığım ni arkadaşa msj gelmiş sınava çağrıldınız die ama tam içeriğini bilmiyorum
-
@Özge92 umarım yanlış Haberdir tam öğrenmeye çalışıyorum
-
Arkadaşlar o arkada onay kodu yeni gelmiş sınav daveti değilmiş kusura bakmayın
-
@Özge92 bi miktar üzülüyordum ki cevap geldi neyse hayırlısı artık.
-
@iciyelgis mail adresinizi yazarken tüm harfler büyük yazıldı sizde de değil mi yani bende sisteme kayıt bu şekilde oldu o yüzden soruyorum
-
@Hasret evet hocam herkeste ayni olmus
-
@Hasret evet bende de o şekilde oldu. Sonrasında da zaten mail geldi işte başvuru numaranız şu şu siye. Aşırı kolay bi başvuru oldu il falan seçimi de olmadı basitçe bitti.
-
@iciyelgis o değil de açıklanmadikca insan sters oluyor
-
@Hasret pozisyonun maaş durumu çalışma şartları nedir biliyor musunuz?
-
@Hasret bilgim İnanın sizin bildiklerinizden fazla değil eksiği vardır hatta.
-
@Hasret biz çağırılalım kazanalım mülakatı geçelimde öğreniriz onları daha inşallah
-
-
@Özge92 Aynen kazanalım da sonrası Allah kerim
-
Duyduğum şeylere göre alımın içeriği değişebilirmiş, sınavı yani . Ama sanmıyorum öyle konuşuluyor sadece. Şubat diyolar göreve başlama ama o gene nisanı bulur çok rahat . Hatayda gaziantepte marasta çok fazla ihtiyaç var . Ilgililere duyrulur
-
@tercihiniyap alan mi olucak yani? Nasıl degışicek?
-
@tercihiniyap duyumunuzun kaynağını da söyleyebilir misin boş yere umitlenmeyelim