HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
hadi hayırlısı olsun umarım hepimizin yüzü güler bu zor zamanlarda.
-
@Semihylc inşallah hayırlısı olsun
-
@Semihylc keske alan sorulsaydı son alımda oldugu gıbı. Gy de de nasıl olucak kısa zamanda soruları cevaplamak bilemedim. Ve kac soru var
-
Ayrıntılar yazmıyor gerçekten anlam veremiyorum
-
@Tükendikagrubu daha evel bi arkadaşım sanırım garanti bankası idi gk gy sorularını görmüştüm acayip saçmaydı inş öyle olmaz . Sınav keşke alan ve normal şekilde yapılsaydı .
-
Boyle sinav mi olur ya
-
Banada mail geldi.ama yani nekadar adil bi sinav olacak bu yani anlam veremiyorum ben ya
-
Arkadaşlar mail kutularınızı kontrol edin mail geldi
-
Arkadaşlar ben sabah bankada çalışan bir tanıdıkla görüşmeye gideceğim. Sınav hakkında ayrıntılı bilgi verirse buraya da yazarım. İçimizi ferah tutalım rabbim inşallah tez zamanda gönlümüzden geçeni bizlere nasip eder hayrlısıyla.
-
@Tükendikagrubu sınav online olacakmış. E kopya çekmenin nasıl önüne geçecekler?
-
@Hasret en azından garanti bankasınin online sınavında kamera kulaklık mikrofon falan isteniyor burda oda yok. Yani kişileri denetim altında tutacak hiç bir şey yok
-
@Hasret hocam burdan ne anliyoruz.is olsun die insanlara bize umut veriyorlar.bukadarda asikar olmaz bu yani.yazik deilmi 1 aydir sinav olur die heycanla bekliyoruz.sinavini yapsalarda mulakatta yine noluyosa olsaydi ama mulakata hak eden kalsaydi
-
merhaba, sivas ili için sınav daveti alan oldu mu?
-
@egkegk ben aldım.
-
@iciyelgis birşeyler öğrenebildiniz mi?
-
Gerçekten saçma sapan bir sınav kırk yılın başı bir iş yapıyolar onu da mahvettiler
-
@Su28A görüştüm. Dedi ki sayısal mantık sözel mantık çalış bence sınav zorlamaz falan dedi net bir şey söyleyemiyorum çünkü ben de bilmiyorum dedi.
-
@iciyelgis acaba orada mı ikamet ediyorsunuz yoksa sınav başvurusu sırasında mı aldırdınız ikametgahınızı?
-
Banada mail gelmis hakkimizda hayirlisi arkadaslar
-
@egkegk ikametim oradaydı Öncesinde de. Sizin?