HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
- 

hadi hayırlısı olsun umarım hepimizin yüzü güler bu zor zamanlarda. 
- 

@Semihylc inşallah hayırlısı olsun 
- 

@Semihylc keske alan sorulsaydı son alımda oldugu gıbı. Gy de de nasıl olucak kısa zamanda soruları cevaplamak bilemedim. Ve kac soru var  
- 

Ayrıntılar yazmıyor gerçekten anlam veremiyorum 
- 

@Tükendikagrubu daha evel bi arkadaşım sanırım garanti bankası idi gk gy sorularını görmüştüm acayip saçmaydı inş öyle olmaz . Sınav keşke alan ve normal şekilde yapılsaydı . 
- 

Boyle sinav mi olur ya 
- 

Banada mail geldi.ama yani nekadar adil bi sinav olacak bu yani anlam veremiyorum ben ya 
- 

Arkadaşlar mail kutularınızı kontrol edin mail geldi 
- 

Arkadaşlar ben sabah bankada çalışan bir tanıdıkla görüşmeye gideceğim. Sınav hakkında ayrıntılı bilgi verirse buraya da yazarım. İçimizi ferah tutalım rabbim inşallah tez zamanda gönlümüzden geçeni bizlere nasip eder hayrlısıyla. 
- 

@Tükendikagrubu sınav online olacakmış. E kopya çekmenin nasıl önüne geçecekler? 
- 

@Hasret en azından garanti bankasınin online sınavında kamera kulaklık mikrofon falan isteniyor burda oda yok. Yani kişileri denetim altında tutacak hiç bir şey yok 
- 

@Hasret hocam burdan ne anliyoruz.is olsun die insanlara bize umut veriyorlar.bukadarda asikar olmaz bu yani.yazik deilmi 1 aydir sinav olur die heycanla bekliyoruz.sinavini yapsalarda mulakatta yine noluyosa olsaydi ama mulakata hak eden kalsaydi 
- 

merhaba, sivas ili için sınav daveti alan oldu mu? 
- 

@egkegk ben aldım. 
- 

@iciyelgis birşeyler öğrenebildiniz mi? 
- 

Gerçekten saçma sapan bir sınav kırk yılın başı bir iş yapıyolar onu da mahvettiler 
- 

@Su28A görüştüm. Dedi ki sayısal mantık sözel mantık çalış bence sınav zorlamaz falan dedi net bir şey söyleyemiyorum çünkü ben de bilmiyorum dedi. 
- 

@iciyelgis acaba orada mı ikamet ediyorsunuz yoksa sınav başvurusu sırasında mı aldırdınız ikametgahınızı? 
- 

Banada mail gelmis hakkimizda hayirlisi arkadaslar 
- 

@egkegk ikametim oradaydı Öncesinde de. Sizin?