HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Umutlu-bekleyiş webcam olsaydı baana iyidi tlf yerine 15 dk da her şeyi konuşurduk neyse hayırlısı bakalım
-
@Umutlu-bekleyiş hocam zaten bu personel alımı gişe elemanı olarak alınıyor . Ilerleme var mı 3 senede bir yükselme gibi . Ortalama maaş 3.500 tl diyebilirmiyiz ek temettüler +yiyecek yardımı ile .
-
@Semihylc bizim yükselme 3 senede bir kendı aralarındaki sonav ile zor olmuyor maaş ta hocam 3.500 kesin alırsınız ortalama daha fazlasını da alırsınız sadece insan net bişi soylemez çünkü bergi filimi bar temmuzda başlar maaş düşer ama net bişi istiyosanız 3500 elbetteki alcaksınız o kadar da değil ya benım maaş yıl ortalama vur 3900 rahat alıyorum
-
@Umutlu-bekleyiş hangi ilde ne kadar boşluk var onu nasıl ögrenebiliriz?
-
@Hasret onu sıze soyleyemem hocam ama makul sayı alınır bankaya girince oğrenceksınız her şey soylenmez malesef
-
@Umutlu-bekleyiş özür izni normal izin vs nasıl?
-
@Umutlu-bekleyiş Mülakatta ne tarz soru sordular sohbet havasında mı yoksa genel kültür ölçme düzeyinde sorular mı ¿
-
@Umutlu-bekleyiş Sadece il merkezlerine mi yoksa ilçelere de alım olacak mı¿ Yani Yazan illerde ilçelere gidebilir miyiz ¿
-
@Umutlu-bekleyiş Torpil ile girenler oluyor mu ¿
-
@Umutlu-bekleyiş eş durumu tayinleri sıkıntı oluyor mu
-
@Hasret onlarda sıkıntı olmuyor hocam iş kanunuda var hepsi
-
@Altin93 sohbet havasıda oldu biraz sorular soruldu banka ile ihilide bazı bilgilet öğrenin o kadar evet ilçelerede alım olur...ben torpilsiz girdim torpille girende olur elbet
-
@mhmt37 duruma bağlı siz 5 yıllık sözleşme imaxlıcaksınız tayin olmasın diye ikametgah şartı geldi eşin işine bağlı bulunduğun bolgeye bağlı o zamanla
-
@Umutlu-bekleyiş Teşekkürler
-
@Umutlu-bekleyiş her il için makul bi sayı alınır dediğiniz 10-15 kişi gibi bir sayı mi Doğu illerde fazla şube yok o yüzden soruyorum
-
@Umutlu-bekleyiş hocam ben fen edebiyattan mezunum sizce sorun olur mu ?daha cok iibf basvuru yapmış
-
@Umutlu-bekleyiş ikamet şartı bence uzun bir süre tayin istenmemesi içindir. Yoksa tayin kolaylikla yapılıyor olsaydı ikamet şartı olmazdı. Tayin olması için gideceğiniz ilde bankada boşluk olması lazım yani hakkımız olsa bile zor bir iş tayin işi diye düşünüyorum
-
@mhmt37 hocam ben halkbank çalişanıyım ise basladiktan sonra 2 yıl icinde tayin istiyemiyoraunuz eş durumundan ben kendimden biliyorum reddedildi tayin iategim 2 yil dolmadigi icin halbuki esim devlet memuruydu ve 5 yil gorev zorunlulugu vardi o yuzden tayin hemen olmadigini bilmenizi isterim umut kirmak istemem ama bizim cok kirilmisti umutlarimiz
-
@biri fizik mezunu arkadaşımız var o pek önemli değil olsaydı başvuru yapamazdınız
-
@adams doğu illerinde nasıl şube yok hocam diyarbakır için 11 şube var biri daha açılıyır 12 şube az mı sence hangi ili yazmışsanız halkbank sitesinden merkez ilçeler dahil bakın şube sayıları belli