HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Hasret aynen öyle bazı arkadaşlar gliyor sonra hemen gitmek istiyor bu yuzden ikametgah şartı getirildiki arkadaşlar hemen gidemesin
-
@Umutlu-bekleyiş hocam gelen genellikle batıya tayin ister doğuya değil demek istediğim batı olacak birde aynı pozisyonda boşluk olacak geçilecek bunu düşününce şube evet az boşluk az demek istediğim bu sizede katılıyorum ikamet şartı gelen hemen gitmesin diye
-
@Hasret ben mevzuyu yanlış anlamışım kusura bakmayın
-
Ya arkadaşlar ben daha önce online bir sınava girmedim yani anlam veremiyorum millet başkasını bile sınava sokabilir ozaman nasıl olacak anlamiyorumki
-
@Umutlu-bekleyiş hocam tamamen bilmedigimden soruyorum kismet olurda halkbanta calismaya baslarsak daha sonra misal merkezi atama ile atanip gidebilirmiyiz boyle durumda sorun oluyormu
-
@paragliding gidersiniz ama biraz para ödetsiziniz sözleşme gereği epitim masrafları falan
-
@Umutlu-bekleyiş Kapalılık sorun oluyor mu¿
Kazanırsak eğitim mi göreceğiz¿ -
@Altin93 öyle şey mi olur ya hangi devirde yaşıyoruz benimle kazanan iki bayan arkadaş kapalı ve yanımda çalışıyorlar
-
@Umutlu-bekleyiş anladim hocam gidebiliyorsak problem degil odeyecegimiz mebla da 10 bini gecmez sanirim
-
İlk defa online banka sınavina giricem kopya ya teşebbüs söz konusu olmaz mı nasıl adil bı sınav olacak ki ....
-
@Su28A bende bunu merak ediyorum kopyanin olmamasi için ne yapacaklar
-
Yani cidden bu sinavdan umutlu olan var mi ben cok merak ediyorum arkadaslar.
-
benimde mailim geldi, sınavdan çok şüpheliyim ilk defa olacağı için kamera kesin olacaktır da içerik değişebilir
-
@egkegk mailde online sınav diye yazıyor mu¿
-
@egkegk Yeni bir Mail adresi aldılar ama hala gelmedi Mail.
-
@Altin93 evet 13 Ekim saat 14 .00 online sınav yazıyor
-
@egkegk içerik nasıl değişebilir ?
-
@Umutlu-bekleyiş demek istediğim 10 şubesi olan bir yere en iyi ihtimalle 10 kişi mi alınır yoksa daha fazla alınma ihtimali var mıdır?
-
@Altin93 aynen benimde
-
@adams bence alım miktarı belirtilmediği için az personel alınacak geçen uzman yrd. sınavında da sayı verdiler o kadar kişi almadılar şimdi sıkıntı olmasın diye artık söylemiyorlar bence