HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Halk bankası daha önce bu tarz bi sınav yapmadığı için sanırım kimse nasıl bi sınavla karşı karşıya olduğunu bilmiyor ️ Ben daha önce başka bi bankanın bu tarz bi sınavına katılmıştım belli bi süre içinde genelde sayı örüntüleri ve şekil tamamlama soruları vardı ve kamera da yoktu sınavda sistemden gelen kullanıcı adıyla girip tamamlayıp çıkmıştım sanırım bu sınavda şekilde olur
-
@Hyucel hocam ben de birkac sefer girdim online banka sinavlarina. Bu sinav ilk olsa bile bu tarzda olacaktir. Kpss ales sinavlarinda ki gibi sayisal ve sozel mantik soracaklarini sanmiyorum. Zaman ve dikkati olcecek sekil , sayi siralamalari gibi soru soracaklardir diye tahmin ediyorum.
-
@Hyucel hocam kamera olmayisi nasil biseydir ya.peki o sinavin alimi adilmiydi sonuclardan anlamissinizdir az cok
-
@mahalkme Kesinlikle size katılıyorum hocam kamera olmayan sınav bana göre adil değildir. Zaten online olduğunu bilseydim ikametgah aldırmayla falan uğraşmaz guya odaklanırdım.
-
Guy bı gelse keşke yaa pek ümitli değilim bu sınava
-
@Su28A Ben de umutlu değilim guy için çalışmayıp şuan matematik çalışıyorum diye vicdanım hiç rahat değil.
-
@mahalkme zaten bende çok adil olduğunu düşünmüyorum ama banka bu şekilde yapmayı tercih ediyor nedense. Sonrasında mülakat aşamasından eleme yapıyor diye düşünüyor belki de ama hiç adil bi durum değil
-
@economist-04692 evet bende bu şekilde düşünüyorum zaten sayı sıralaması soruluyor genelde ve şekil örüntüsü tarzında oluyor sorular zorluk derecesi düşük ancak süre sebebiyle biraz sıkıntı oluyor
-
Kac kısı alınacak dıye sormak ıcın aradım ama bılgı veremiyoruz dediler. Sayıyı bıle bılmedıgımız bır sınava giricez. Enteresan bence.
-
@Tükendikagrubu sınavı sordunuz mu
-
@Su28A sınavı sormadım hocam
-
@Tükendikagrubu arayıp sormayı düşünüyorum bende bişey öğrenirsem yazicam
-
@Su28A aradınız mi
-
@adams sırayla 3 numarayı da aradım açan olmadı biraz daha denicem mesaiye kadar
-
@Su28A demekki sınavla ilgili çok arayan olmuş acmazlar heralde artik
-
@adams tekrar yine arıyorum açan yok galiba dediğiniz gibi bakmıyorlar
-
Arkadaşlar sınava nasıl çalışıyorsunuz
-
@Su28A Mathematus mantık ve 657 ales soru bankasından çalışıyorum.
-
https://chat.whatsapp.com/I3gHL4juiv64tAWRzE9y1y
HATAY GRUBU -
@adams Batman grubu var mı ? Bu arada sınav için herkese başarılar şimdiden ... Yüzümüz güler inşallah