HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Su28A teşekkürler size de başarılar ağrı Antep Urfa Maraş gördüm şimdiye kadar Batman yok sanırım
-
İk yı arayan yada bilgisi olsan var mi ? Sinava az kaldı bir açıklama yapılmadı.
-
@mhmt37 az önce halkbank Facebook sitesine sınavda kamera olacak mı ve kaç kişi alım yapacaklar diye sordum karşı cevap olarak kamera ya da herhangi sesli görüşme olmayacak diye cevap verdiler alımla ilgili bir şey yazmadı
-
Kolay gelsin arkadaşlar nasıl Bi sınav olucak hangi kaynaklardan çalışıyorsunuz onu da paylaşır mısınız?
-
@Mrt1313 ben neden cildiriyorum bu kamera filan olmayisina ya.nasil sacma bir seydir bu ya.hak yemekten korkmayan 10 kisiyle girsin ozamn sinava var mi boyle bir sey ya.
-
@mahalkme doğru söylüyorsun alacakları kişileri şimdiden belirlemişlerdir
-
Gerçekten moral bozucu bı durum. Keşke kamera olsaydı en azından . Sınava nasıl çalışıyorsunuz çalışabildiniz mi daha doğrusu arkadaşlar ?
-
@Su28A insanin calisasi gelmiyor ki boyle seyler duyunca calisan nasil calisiyossa 1 hafta bizede bi yol gosterse keske
-
@mahalkme https:/ /servisgorevlisi.wordpress.com/2013/04/25/2008-2009-halk-bankasi-banko-gorevlisi-cikmis-sorulari/#more-5 burda 2008 ve 2009 da banko asistanı ve uzman yardımcısında çıkmış sorular var buna bakabilirsiniz
-
@Mrt1313 mülakatta elerler herhalde.
-
@mhmt37 mülakatta elerlerde bu sınav kamerasız olunca herkes bu sınavı geçer ve mülakatta çok kişi olur çok kişi oluncada insanın şansı azalır biraz
-
@Mrt1313 hocam enazindan mulakata hak eden kalsaydi keske
-
@mahalkme kaç doğru ya da kaç puan almak gerekir ki bu sınavlardan
-
@Mrt1313 hocam ben kac banka sinavi kazndm mulakttn elendm.ama hic boyle sinva girmedimki ondan bilemiyorum.soru sayisi bile belli deilki
-
@Mrt1313 özel banka gbi olacak hocam aynısı tek fark soru sayısı belli deil.oda ya sınava girerken belli olur yada 45 dkda en fazla doğru sayısı baz alınır
-
@Özge92 hakkımızda hayırlısı olsun hak edenin kazandığı bir sınav olur inşallah
-
@mahalkme ben 1 ay önce denizbankın sınavına online bir şekilde girdim sınavda kamera vardı ve 40 soru 60 dk idi
-
@Mrt1313 ne sormuşlardı sınavda
-
@mhmt37 sayısal ve sözel mantık bu soruları bankaya dönüştürülmüş halinde sordular. Örnek olarak bi iban numarası vardı üstte aşağıdakilerden kaç tanesinin son 6 hanesi bu iban numarasıyla aynıdır. Sadece bu geldi aklıma istediğin soruya da geri dönebiliyordun bunda sadece bir soru öncesine dönebiliyordun
-
İkametgah baz alındı ya herkesi topluca mi değerlendirirler yoksa bı şehir için sınava girenleri mi kendi aralarında elerler?