HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
Arkadaşım sınava hangi ekrandan ulaşacaz yardımcı olur msnz lütfen
-
Arkadaşım halkbank online sınava hangi ekrandan ulaşacaz yardımcı olur msn
-
@ymn2323 hocam sizin e postaniza link gelecek onubacacaksiniz.pazar gunu saat 2 den once.sinavda 2 ile 3 arasi
-
@mahalkme sınav pazar günü sınav saatinden önce mi link gelecek kardeşim
-
@ymn2323 evet hocam 2 den once link gelecek fakat 2 ile 3 arasi aktiflesecek o link
-
@Mrt1313 evet geri dönemiyoruz dediğiniz gbi yazıyor
-
Arkadaşlar bu ik yı arayıp nasıl ulaşamadınız anlamadım bn. nezamn aradıysam açtılar. Bugün aradım sınava nasıl girilecek kaç soru olacak sınavla ilgili tüm ayrıntılar sınav saatinden önce gelen mailde yazacakmış.bilgilendirme yapılacakmış
-
@ymn2323 e posta da çöp kotusuna bak orda olabilir sildiklerin ilk olarak oraya gider
-
@ymn2323 yeni mail atacaklar. O link üzerinden ilerleyeceksiniz.
-
Arkadaşlar biraz önce ıng bank İn online sınavına katıldım 40 tane yetenek tesri, 40 tane de ingilizce sorularından oluşan Bi test vardı
-
Hakl bank sınavında da İngilizce olur mu sizce
-
@Gökcelif sadece genel yetenek dendi. Yabancı dil olmayacak
-
@Gökcelif genel yetenek testin de ne sordular süre sıkıntısı yaşadın mi
-
@mhmt37 40 soru 40 dk. Son soruları yetiştiremedim ben. Grafik, sözel mantık, mantıksal akıl yürütme tarzı sorular vardı
-
@mhmt37 inşallah olmaz ama ing de genel yetenek yazıyordu İngilizce de sordular. Kamera mikrofon da açıktı
-
@Gökcelif hakkımızda hayırlısı:)
-
@Gökcelif İngilizce yazmıyor ilanda. Sadece gy denilmis. Ben daha once finansbankın bu sekılde onlıne sınavına gırmıstım. Ing yoktu ve sekil, sayısal mantık gıbı sorular vardı.
-
@Tükendikagrubu Hocam Finansbank ta alım sayısı bellirli miydi
-
@Hasret yok bellı değildi onda da.
-
@Tükendikagrubu inşallah öyle olur 🤲