HALKBANK Gişe Elemanı Alım İlanı 2019
-
@Su28A topluca eleyemezler bence ben sadece bir il için başvurdum diğer illeri baz alamazlar
-
@Mrt1313 bence de sadece o il için başvuranlar kıyaslanır geneli baz alınması mantıksız geldi sormak istedim teşekkür ederim size.
-
Banka Sınavlarinda sonuc ne kadar zamanda belirleniyor
-
@Su28A hocam basvuru metninde her ilin farkli puan ile kapatabilecegi yazıyor bu yuzden toplu değerlendirme olmaz
-
@Su28A rica ederim
-
@economist-04692 dikkat etmemişim teşekkür ederim
-
@Su28A ilanda her il ayrı kendi içinde baz alınacaktır yazıyor zate
-
arkadaş açıklamış zaten yeni gördüm
-
@Özge92 hangi ile kaç kişi alınacağı mı?
-
@Hasret o belli değil hocam.sadece illeri ayrı ayrı başarı sırasına göre alacaklar
-
Arkadaşlar online sınavda ekrana kaç soru düşüyor ve sayfayı biz mi değiştiriyoruz daha önce online sınava giren varsa aydınlatabilir mi
-
@Özge92 hocam bir soru düşüyordur işaretledikten sonra siz değiştirirsiniz büyük ihtimalle.
-
@economist-04692 daha önce girdiniz mi online sınava
-
@Özge92 ekranda bir soru oluyor sonra onu işaretleyip geçiyorsunuz diğer soru geliyor sonra tüm cevaplarınıza bakabiliyorsunuz boş bıraktıklarınıza dönme şansınız oluyor süre içinde. Benim girdiğim sınavlar bu şekildeydi umarım bu da öyle olur da sizi yanıltmış olmam
-
@Hyucel inşallah teşekkür ederim
-
@Hyucel bu sınavda attıkları mail de en fazla bir soru öncesine dönebilirsin diye belirtmişlerdi yani istediğimiz soruya geri dönemiyoruz
-
Acaba tabletten sinava girsem bi sorun olurmu sizce arkadaşlar
-
@Mrt1313 onu okumadım ama doğrudur keşke tam anlamıyla bilgilendiren bi mail olsa en azından ama maalesef sınav anında göreceğiz herhalde
-
Arkadaşım benim pazar günü sınavım var bana gelen e postayı silmişim nerden gireceğiz sınava yardımcı olur musunuz
-
Arkadaşım benim pazar günü sınavım var bana gelen e postayı silmişim nerden gireceğiz sınava yardımcı olur musunuz