9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@iibf ben kullanıyorum fena değil detaylı sorular var ama en kötü tarafı cevabın hemen sorunun altında olması o biraz can sıkıcı
-
Son viraj kaymakamlık Metin Kaya kullanan var mı arkadaşlar tekrar için tavsiye eder misiniz ?
-
Elinde insan hakları ve demokratikleşme notları olan var mı çok ihtiyacım var
-
-
Tbmm komisyon sayısını sorarlarsa kaç diyeceğiz ? 18 mi ?
-
@öktem_ilteriş metin kaya kaymakamlık hukuk soru bankasını beğendim. Sadece anayasa idare ve insan hakları kısmını almış. 60 soruluk kısım içinde.
-
@Aslan-Reyiz çok teşekkürler
-
Arkadaşlar
İdare hukuku soru bankası
Türkiye ekonomisi soru bankası
İnsan hakları soru bankası
Gıtlık var herhalde bu soru bankalarında nedir bu yok mu kaliteli soru bankası? -
@esnaf61 hocam kas ve kaim makam kitaplarını alabilirsiniz. En azından İsteklerinizin bir kısmını kapsar.
-
@themga onlar var bende ritüel Kasım makam status onların haricinde lazım
-
@Aslan-Reyiz teşekkurler
-
@Aslan-Reyiz hocam yok mu kaynak?
-
@esnaf61 yiğit 1500+kas yeterli
-
-
Arkadaslar elinde Ritüel - düzeltme eki olan varsa atabilir mi lütfen ?
-
Bugün hic istemeden komiser yardimciligi sınavina da basvuru yapicam maalesef. (Bilmiyorum belki basuruyu yapsam da sinavına gitmem belki). Biraz aile baskısindan biraz da elimde bir alternatif olmasi açısından. Oysa ki bu sürecte tüm konsantrasyonum ve enerjimle kaymakamlik sinavina odaklanmak istiyorum. Sizlerden komiser yardimciligi sinavina basvuran oldu mu arkadaslar. Siz ne düsunuyorsunuz bu konuda?
-
@paranoid Çok düşündüm hocam bende sizin gibi ama yapmadım başvuru.1 senelik bir eğitimi mevcut o zaten beni çok düşündürdü , içimden de gelmiyordu gitmek en iyisi kalsın dedim çok zorda kalırsam 2020 de sanırım pomem gelecek onda şansımı denicem.
-
@Aslan-Reyiz hocam kaim makam 1500 sorularında herhangi basim hatası veya güncellenecek birşey var mı varsa paylaşabilir misin?
-
@böğürtlen 1.baskıda ki düzeltmeleri paylaşayım hocam
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim Bende son baskısı var kaç baskı cıktı bilmiyorum kitap yanimda değil o manada