9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@böğürtlen 2.baskı yani eylülse sorun yok zaten düzeltildi.Ama 1.baskı ise yukarıdan düzeltebilirsiniz.
-
@Aslan-Reyiz tamamdır güzel insan
-
Arkadaşlar kas soru bankasının son baskısı 10. mu
-
@paretowilfredo @can-mavi @amirim hocam kaymakamlık sınav soruları ne zaman hazırlanmaya başlıyor.Güncel olarak ''kentsel dönüşüm ve Gelişim alanı'' sorma olasılığı yüksek mi?Belediye Kanunun bu bölümle ilgili not alıyım mı?
-
@öktem_ilteriş ben de kullanıyorum iyi bir kaynak henüz hataya da rastlamadım:)
-
@mordecai hayır 11.baskı gelmiş eylül basım
-
@mordecai savaş kitap sitesinde 10. Baski düzeltme olarak 6 soru paylaşmış başka 11 . Baskı da ne fark var bilmiyorum olan varsa paylaşabilir mi ?
-
Arkadaşlar Kas soru bankası 11. Baskıda düzeltme var mı acaba bilen var mı
-
Arkadaşlar , Belediye Meclisindeki asgari karar yeter sayısı olan 1/4 çoğunluk ilk toplantının yapılamaması halinde ikinci toplantı için de geçerli midir ??
-
@miyopkeynes ilk toplanti yapilamazsa meclis uc gun icinde toplanmak uzere tatil edilir ve toplanti yeter sayisi minimum uye tam sayisinin dortte birinden az olamaz
-
4 T yayınları Yüksel BİLGİLİ çıkmış sorular nasıl tavsiye edermisiniz?
-
Benim konular bitti bugün grubun denemesinde 81.50 yaptım şimdiden heycanlandım Metin hocanın son virajından gidecem artık mevzuattan bıktım O kitabı alıp inceleyen varsa dm atabilirmi lütfen.
-
@Keynesin-Faizi grubun denemesi ne hocam?
-
En iyi bildiğim denilen konu bile 2-3 gün bakmayınca karışıyor. Konu çalışmaktan çok tekrar etmek daha önemli.
-
merhaba arkadaşlar insan hakları için pdf olarak soruları olan varsa gönderebilir mi rica etsem
-
Arkadaşlar birşey merak ettim, genel kurmay subaylık ilanı açtı. Subaylığı kazanıp başlayan biri kaymakam veya İdari hakimlik mülakatına girebilir mi?
-
Ritüel kitabı almıştım eylül güncellenmiş basımı geldi . Alacak arkadaşlar varsa alabilir.
-
@Keynesin-Faizi iktisatı nereden dönelim, son viraj gibi iktisat için de bir kaynak tavsiyen olur mu?
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar elinde kaymakamlık deneme pdf si olan paylaşabilir mi?
-
@Keynesin-Faizi bu grubun denemesi ne oluyor hocam:) bana da atar mısınız?