9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar merhaba insan hakları için kutluay kararlının özgün soru bankasını önerir misiniz almalı mıyım? Konu olarak aöf kitabından ve sosyal Aygünden çalıştım. Kolay gelsin herkese
-
arkadaşlar bugün gördüm twitter da çeko bölüme eşdeğerlik verildi.Tüm çeko'çulara hayırlı uğurlu olsun.aha link burada:
https://twitter.com/Oznur22683702/status/1178661591203663872
Maliye eşdeğerlik ilgili cevap gelen oldu mu? -
Siyaset bilimi ve uluslarası ilişkiler eşdeğerlilik cevabım geldi benim de 15 gün önce dilekçe vermiştim , cevap olumlu
-
Arkadaslar es degerlikte maliye neden bu kadar gecikti ki bolumun ders icerikleri belliyken ?
-
çok şükür çeko eşdeğer kabul edilmiş şimdi motive oluruz..
-
@whshw ben verdim 9unda teslim edilen dilekçemde hala dönüş yok acaba yalan mı oldu postam ondan korkuyorum ya yarın arıycam yökü :@
-
@IS-LM hocam bende dilekce yollamistim ama bana cevap geldi kuruldan gorus bekliyoruz diye. Eger boyle bir cevap almadiysaniz dilekceniz bir sekilde ulasmamis olabilir bir kontrol edin bence
-
@görünmez-el hocam espirisine mi söylediniz ciddi mi anlayamadım
-
@whshw kurumdan biri almış ama 9 unda teslim edilmiş gözüküyor bu zamana kadar gelmemi normal mi ?
-
@IS-LM ben dilekceyi verdikten sonra yanlis hatirlamiyorsam bir hafta on gun icinde cevap geldi
-
@Aslan-Reyiz güncel veri paylaşmıştınız en son onları siz mi derledimiz hediye olsun diye olandan bahsediyorum. Gerçekten faydalı kaynagı merak ettim. Ayrıca ben ilk defa hazırlanıyorum sanırım siz deneyimlisiniz. Kalan süreyi anayasa ve idareye insan haklarına vermeyi planladım. İktisatım iyidir. Bunun için bir öneriniz var mı ve konu ağırlıklı gitmeyi planlıyorum. Yani kişi kendini bilir tabii ki ama illa ki öneriniz vardır.
-
@Aslan-Reyiz üstadım status güncel basımdaki ek 300 soru var mıdır sizde
-
@BlackList üstad onu bulamazsın sanırsam ben yeni basımını aldım.kitabin adını tasiyan Instagram sayfasından paylaşılıyor
-
@mia_nur tek tek yazmam mümkün değil araştırabilirsiniz.
@Amorosso çeşitli hocaların paylaşımlarından derlemedir.Anayasa idare insan hakları sınavın %60 ı haliyle buraya ağırlık verin ama iktisadı boşlamayın eleyici kısım burası oluyor.Konu soru mevzuat ağırlıklı gidin.
@BlackList ınstagramda paylaşıyor hocanın kendisi ancak ordan ulaşabilirsiniz.
-
@Aslan-Reyiz merhaba hangi verilerdi?
-
@sim veri değildi güncel not felandı sanırım onu kastetmiş arkadaş.
-
Slogan "Değişim Başlıyor"
-
@IS-LM ben dahil birçok arkadaşa kurumdan görüş alındı diye cevap geldi.arasanız iyi olur.
-
@hayırlısı035 az önce çeko eşdeğerlik ilgili belgenin fotorafı paylaştı.linki
https://twitter.com/Oznur22683702/status/1178770574195253251 -
Cumhurbaşkanının göreviyle ilgili olmayan suçlarında da cezai sorumluluğu bulunur. (D / Y) ?