9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@FreeBoY kardeşim elf gözlerim doğru mu görüyo? Cidden geldi mi eşdeğerlik?
-
Devlet Denetleme Kurulu grup başkanı, görevde kalması halinde kamu zararını artıracağı anlaşılan Gelir idaresi başkanını görevden uzaklaştırabilir mı? Cevaplarsanız çok mutlu olurum...
-
@Kaimmakam23 evet uzaklaştırabilir
-
@Kaimmakam23 geldi dostum geldi arkadaşa gelen dilekçeyi gördüm 25 inde kurul toplanmış muhtemelen benim cevabım da geldi ama farklı ildeyim dilekçem binada bekliyordur hasretinden öldüm koşa koşa gidecem:)))
-
@Kaimmakam23 Devlet Denetleme Kurulu Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi (Kararname Numarası: 5) madde6/ç ... görevden uzaklaştırma tedbiri uygulayabilir veya bu tedbirin uygulanmasını yetkili makamlara önerebilir.
-
@FreeBoY gözümüz aydın o halde
-
@Vader teşekkür ederim
-
@Ömermuhtar teşekkür ederim. Ama benim burda asıl merak ettiğim gelir idaresi başkanına yapabiliyo mu sorusuydu. Sanırım cevabımı aldım
-
Arkadaslar gecen sene ki sinav ne boyuttaydi zorluk seviyesi olarak ozellikle idare ?
-
-
2 tane deneme alacağım,kullanıp öneride bulunacak var mı?
-
@Aslan-Reyiz İİBF çatısı altında yer alan her bölümün birbirine denkliği olması lazımdır. Olmadığı halde o fakültede yer alamaması lazım. Güzel haberler geliyor bu konuda, umarım kısa sürede eskisi gibi iibf çatışı altındaki hiç bir bölüm saf dışı bırakılmaz
-
@a-tas aynen hocam keşke ekonometri de girseydi sanırım bir önceki alımda 1 kişi ekonometriden nihai listede yer almıştı.
-
@Aslan-Reyiz ben yenileri biraz zor tanıyorum ama eskilerden dostlarımız vardı. Yani görevde bu mesleği icra edebilen kişiler varken bölümü saf dışı bırakmak devlet birliğine ve duruşuna pek uygun gelmiyor bana. Ama yine de idarenin takdir yetkisi herkesin olması gerektiği gibi benim de başımın tacıdır.
-
Önerebileceğiniz deneme varsa yazar mısınız? Kaim, ritüel ya da başka bir tane?
-
@Aslan-Reyiz Hayırlı olsun darısı İİBF çatısında olan diğer bölümlere...
-
@siyaset-bilimci kas 10 soruluk deneme seti var onu kullanabilirsiniz. Yalnız 9. denemede türkçe cevaplarını yanlış vermişler şimdiden bilginiz olsun
-
@siyaset-bilimci 10 deneme olacaktı
-
Hayırlı akşamlar. CB TBMM Gk na kapalı oturum isteminde bulunabilir mi? İki kaynak farklı söylüyo.
-
@Kaimmakam23 böyle bir bilgiye rastlamadım ama mantıkn sert kuvvetler ayrılığı yaşadığımız yeni sisteme göre böyle bir şey olmamalı. Sadece yorumdur dedigim gibi hiç denk gelmedi