9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Tarih için kaynak varsa paylaşabilir misiniz Hocam ?
@Aslan-Reyiz -
@marjinalmaliyt57 80 82 net arası gidip geliyorum 3 tane çözdüm hocam bilmiyorum deneme kolaymı anlayamadım kas da daha düşük yapıyorım
-
Arkadaşlar elinde Dmk izin veya disiplin cezaları ile ilgili tablo görsel olan varmı?
-
-
@mia_nur cevaplarınız için çok teşekkür ederim
-
-
@Aslan-Reyiz adamsın hocam çok sağol
-
@Aslan-Reyiz çok teşekkürler sağolun
-
Kas kaim ve akademicus denemelerini çÖZdüm bunlar dışında ne olabilir genelde herkes kas ve kaim bitirmiş.tekrar olması için deneme yapacağım hangisini tavsiye edersiniz.
mülki amir soru bankası çok güzeldi insan hakları ve Türkiye ekonomisi zordu gayet denemesi nasıldır acaba ? -
Arkadaslar ozgun sorular da ben buyuk sorun yasiyorum. Cok sacma sorular var zor olsun diye oyle kelime oyunlari var ki pes dedirtiyor. Cikmis soru bakiyorum sadece yeterli olur mu ne dersiniz ?
-
@mia_nur hocam mülki amirin denemesini çözdüm ben iktisat tr ekonomisi tarih Türkçe çok kaliteli fakat idare genelde çıkmış soru ekseriyetinde hazırlanmış bana kasa ve diğer denemelere göre daha kolay geldi çok derin sorular mevzuat vs yok diğer denemelere göre de yüksek yapıyorum
-
Arkadaşlar denemelerde full çekiyorum sizce yeterli olur mu ?
-
@SaMsUnLu55 bu gidişle zor daha çok çalışman lazım
-
@whshw yetmez hocam en azindan kas cozmeniz gerek
-
@SaMsUnLu55 üzerine beş soru da yazabilecek ek bilgiye ihtiyacınız var:)
-
@Willsmithh en azindan piyasadaki sacma denemelerden degil hocam. Gayet guzel netler cikarmissiniz
-
Sorunbankası.net Yayınları 10 lu kaymakamlık denemesi hakkında fikri olan?
https:/ /www.savaskitap.com/kaymakamlik-10-deneme-cozumlu-sorubankasi-net-yayinlari-2020_49225.html#0
-
@marjinalmaliyt57 aynen rastgele hazırlanmamoş her derse önem verilmiş o yönden iyi hocam bakalım inşallah sınav da böyle olur diyelim
-
@Aslan-Reyiz 8.denemedeyim. genel olarak zor buldum. Turkcesi guzel tarih ve insan haklari idare eder,tr eko kismi guzel,alan sorulari zora yakin,iktisat sorulari cok kolay
-
Arkadaşlar KAS denemesi hakkındaki yorumlarınız nelerdir? Bana mı zor geldi anlamadım ama türkçe, ve insan hakları kısmında zorlanıyorum , ayrıca ekonomi sorularında sürekli tarih soruyor gibi.