9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@sena_25 Ortalama kaç nete iyi diyebiliriz kas için?
-
@sena_25 kas'ın 5 numaralı denemsini çözdüm 79 net yaptım. Hukuk ve insan hakları normaldi. mikro ve makro çok basitti ayrıca türkçe zordu dilbilgisinden 3 soru vardı.
-
@sena_25 75+
-
@gürkannn İlk 2 denemeyi çözdüm ben de . Hukukları iyi ama insan hakları ve türkçe dediğim gibi zor geldi normalde fullerim türkçeyi.
-
@dervisoglu Henüz 2 tane çözdüm 70 dolaylarında yaptım.
-
@dervisoglu teşekkür ederim çok sağol
-
Arkadaşlar bu Birleşmiş Milletler Engelli Hakları Komitesi Türkiye aleyhinde soruşturma şeklinde denetim yapabiliyor mu yapamıyor mu ?
-
Herkese başarılar.
-
@miyopkeynes, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaşlar bu Birleşmiş Milletler Engelli Hakları Komitesi Türkiye aleyhinde soruşturma şeklinde denetim yapabiliyor mu yapamıyor mu ?
Türkiye hakkında YAPAMAZ hocam. Türkiye kabul etmiyor. sadece raporlama usulünü işletebilir.
-
Hayırlı akşamlar Üstadlar,
Deneme sonuçlarına çok takılmamanızı ve şu az kalan zamanlarda bol tekrar ile bol soru çözümüyle bilgilerinizi netleştirmenizi önerebilirim.
Denemeler için: Yenilgi Yenilgi Büyüyen Bir Zafer Vardır.
Sınav ve Mülakat için: Sakın Kader Deme Kaderin Üstünde Bir Kader Vardır
NE YAPSALAR BOŞ GÖKLERDEN GELEN BİR KARAR VARDIR.Çıktığımız bu kutlu dava yolunda Allah Yar ve Yardımcımız Olsun. Herkese İyi Çalışmalar. Şimdiden Başarılar.
-
ALINTI TWET::@Ahmet57798860
DUYURU.......!!!!MERHABA İİBF AİLESİ...
28 Ekim Pazartesi Günü Saat 20.00 da Gelir Uzman Yardımcılığı ilanı için etkinlik düzenlenecektir. Menfaatimiz ortak olduğu için herkesin elini taşın altına koymasıni ve bireysel olarak etkilesime gecilmesini istiyoruz...........
-
TR Ekonomisi için güncel verileri paylaşabilir misiniz elinizde varsa
-
@a-tas TEŞEKKÜR EDERİM HOCAM
-
Bende deneme çözdüm 100 net arkadaşlar. Full yaptım. İnanılmaz basit geliyor sorular. Bu sene sınav 85+ kapatır. Diyenlere inanmayın dostlar. Sınav yine 70 ile kapatır. Hadi maksimum 71-72 olsun. Teşkilat yapısında bu kadar değişim insan hakları Türkiye ekonomisi gibi bilinmez iki ders ve çoğu kişinin yapamadığı iktisat var. Buraya girip okuyup moral bozmayın. Geçen yıl sınavdan sonra 89 yaptım diyenler mülakata kalmadı.
-
@399mia
Geçen sene sınava giren arkadaşların sohbetine eşlik etmiştim. 85 bandından aşağı inmez bu sınavda dediler. Sonucu herkes biliyor -
Bir de denemeler ne kadar da olsa evde ya da kütüphanede , biz gayet rahatken , bir sınav stresi yokken oluyor . Açıkçası sınavlarda benim gibi inanılmaz telaşa kapılan ve çok çok heyecanlanan, bunu hiç bir şekilde engelleyemeyen arkadaslar için gerçekten fark olabiliyor maalesef gerçek sınavla deneme arasında . O yüzden denemelerle ne çok sevinmeliyiz ne de enseyi karartmalıyız .
-
@Aslan-Reyiz çok teşekkür ederim üstat
-
@399mia üstad bende öyle düşünüyorum geçen yıl sürekli mevzuat değişikleri, alel acele hazırlanmış kaynak ve soru bankaları sayesinde 70 barajını aşan 400 kisi çıkmadı sanirim 372 kisi civarı birşey mülakat görebildi. Bence de maksimum 72-73 bandında kapatır bence sınav kolay hiç kolay olmayacak tipik kaymakamlık sınavı şeklinde olacaktır. Yani kolay gibi görünen zor sınav olacak. Kolay sorularda bile adayları 2 ve 3 seçenekte bırakacaklardır. Buna göre hazırlık yapmak gerekiyor diye düşünüyorum
-
@399mia denemelerden full yaptimcilar komedi ya :))
-