9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@whshw aynen öyle kas da aynı şekilde
-
Mülakattan eleneceğimi bile bile gece gündüz bu sınava çalışmak... Şeytanın cennete girme umudu ile kapışır.
-
kasın cevap anahtarı hatalı cidden ya. bunun yanında tarih soruları ile insan hakları kısmı da saçma. iktisatı da bi o kadar kolay. benım netlerim çok iyi gelmıyor denemelerde bakalım hayırlısı. sınavla kas ne kadar uyumlu göreceğiz
-
@parpp benimde öyle moralini bozma kas ı kendine ölçüt alma
-
2 sınavdır kas ile hazırlanıyordum sınava ve hep 1 veya 2 soruyla listeye girmeyi kaçırdım. bu sefer kas ın sayfasını dahi açmadım, eğer kazanırsam kas ı kimseye önermeyecem
-
@balporsuğu iyi soru öğreniliyor denemelerden birde tekrar başka bir faydaları yok
-
@esnaf61 hocam ben denemeyi ustumdeki sinav stresini atmak icin cozuyorum.suana kadar 29 tane deneme cozdum. Elimde 11 tane deneme kaldi sinava kadar hergun cozucem yoksa bu stresi heycani yenemicem diye korkuyorum. Bu arada fazladan 2 tane kaim 5 denemesi siparis etmisim bir tanesini, eger isteyen varsa pttden ptesi yollayabilirim
-
@dervisoglu Allah kolaylık versin hepimize
-
Sınava artık az bir zaman kaldı şimdiden herkese başarılar, nasipten öteye bir adım atılmaz, Allah yâr ve yardımcımız olsun
-
iktisattan çok düşük yapıyorum. diğer konularımı btirdim tekrarlarını yaptım ne yaptıysam tam anlamıyla anlayamadım su soru tarzlarını ve konuları. acil tatktik verin
-
@Maliyeci0606 yetki tecavuzu.
-
@ayhanistan senden derece bekliyorum ona göre
-
Arkadaslar bir sorun vardi yardimci olabilir misiniz? Mahalli idare birliklerinde , birlik meclisinim feshi durumunda yeni meclis olusuncaya kadar birlik meclis ve encumenine ait gorevleri , ulusal duzeyde olmayan birlikler icin, birlik merkezinin bulundugu yer mulki amiri tarafindan belirlenen yedi kisilik bir heyet mi yoksa bes kisilik bir heyet mi belirliyor ?
-
@zubizubi 5 kisilik hocam
-
@zubizubi Birlik meclisinin feshi durumunda, yeni meclis oluşuncaya kadar birlik meclisi ve birlik encümenine ait görevler, ulusal düzeyde kurulan birlikler için İçişleri Bakanlığınca, diğer birlikler için birlik merkezinin bulunduğu yer mülkî idare amirince kamu görevlileri arasından biri başkan olmak üzere görevlendirilecek beş kişilik bir heyet tarafından yürütülür. 5355/12
-
@whshw @Aslan-Reyiz cok tesekkurler cok sagolun
-
ALITI TWET:@Fatih__Gokturk
İİBF GUY ETKİNLİĞİTwitter
️ 28 Ekim Pazartesi
20:00️ Sayın Bakanımız @BeratAlbayrak'tan
️ 2019 Yılı içinde
️ 3000 GELİR UZMAN YARDIMCILIĞI ilanı
ve @HMBakanligi diğer ilanların verilmesiGeleceğin için Sende Katıl
-
Arkadaslar gecen sene inkilap sorulari nasildi zorlayicilik olarak ?
-
@whshw Aşar vergisi olan soru hariç diğerleri mükemmel sorulmuştu gerçekten de çok ince detaylı sorular yani öyle 4 tarih sorusunu her türlü yaparım diyenlere inat sanki
Mesela ;
Mondros ateşkes antlaşmasından sonra anadoluda çıkarılan gazeteyi soruyordu
-
@Keynesin-Faizi guzel soruymus hocam. Cevap hakimiyeti milliye miydi ?