9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@KaimakamAday inşallah
-
@Willsmithh aynen
-
Bir denemede 65, diğerinde 81, birinde 75 yapılan değişik bir piyasa var. Kas denemelerinde birkaç deneme çözdükten sonra tekrara düşmüş gibi oluyorsunuz. Can Çelik beyin herkesle paylaştığı iki denemesinde ise iktisat sorularını hiç beğenmedim.
-
@dzndr hocam aynen oyle. Bence deneme vakit kaybi direk son demlerde konu bakmak lazim. Hic bir soru kaliteli degil bana gore denemelerdeki.
-
Basit Keynesyen-Is Lm- Ad As ve İşsizlik-Milli Gelir hesaplamaları bunlardan 3-4 soru gelir mi ki?
-
@corleone Hepi topu 5-6 soruluk makro var. Elbette oradan bi yerden gelecek
-
@corleone geçen sene 7 soru makrodan çıkmış 4 tanesi ıs lm ile bağlantılı makrodan daha çok soru çıkıyor ıs lm çokk çok önemli
-
Arkadaşlar günaydın öncelikle allah nice 96 yıllar nasip etsin bayramınız kutlu olsun.
Ankara dışından sinava gidecek arkadaşlar konaklama işini halledip uygun bir yer bulabildiniz mi ? -
@sayidcerrah Herkese günaydın.. Cumhuriyetimizin 96. Yılı kutlu olsun.Rabbim devletimize zeval vermesin.
Sınav giriş yerleri açıklandığı gibi konaklama işini halledeceğim.Giriş yerleri bu hafta içi açıklanabilir. -
Cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun arkadaslar. Son duzluge girdik son tekrarlari yapiyoruz. Hakkimizda hayirli olsun. Artik keske sinav yerleri de bir aciklansa
-
İç güvenlik, dış güvenlik ve terörle mücadele konusunda koordinasyonun sağlanması için gerekli çalışmaları yapmak aşağıdakilerden hangisinin görevidir?
A) İçişleri Bakanı
B) Savunma Sanayi Başkanı
C) İdari İşler Başkanı
D) Güvenlik İşleri Genel Müdürü
E) Mit Başkanı -
C@Aslan-Reyiz
-
@Aslan-Reyiz D şıkkı
-
Herkese kolay gelsin arkadaslar memurluktan cikarilma şart işlemdir degil mi keza hatirladigim kadariyla gecen sene hakimlik sinavinda sorulmustu
-
@sbui61 evet hocam şart işlem statün degisiyor cunku
-
Yasama dokunulmazlığı toplantıya katılanların salt çoğunluğu ile mi kaldırılıyordu? Kafam karman çorman son 5 gün çalışmasam mı ne..
-
Her şey birbirine giriyor artık.
İl genel meclisinin görüşü Valinin göz kırpması Cumhurbaşkanın onayı ile IS sağa kayar. Durumlar böyle artık.. -
@NikolayRomanov anladım hocam ön araştırma yapma şansınız oldu mu ben biraz baktım ama uygun fiyat düzeyinde bir yer bulamadım
-
Sınav giriş belgeleri ne zaman açiķlanır
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
İç güvenlik, dış güvenlik ve terörle mücadele konusunda koordinasyonun sağlanması için gerekli çalışmaları yapmak aşağıdakilerden hangisinin görevidir?
A) İçişleri Bakanı
B) Savunma Sanayi Başkanı
C) İdari İşler Başkanı
D) Güvenlik İşleri Genel Müdürü
E) Mit BaşkanıCEVAP C