9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Keynesin-Faizi minber mis. Fethi okyarla birlikte cikardiklari demese bilemezdim heralde
-
@whshw Albayrak
-
@whshw albayrak
-
@Keynesin-Faizi sorunun ne kadar detay olduğunu şöyle ifade ediyim, diğer şıklardaki gazetelerde mondrostan sonra epey yayın hayatına devam etmişler lakin Anadolu da değil İstanbul da kurulmuşlar. Yani soruda ayırt edici unsur Mondros öncesi ve sonrası olmaktan ziyade Anadolu da kurulması olmuş.
-
İç borçlanmaya Borçlanma Genel Müdürlüğü mü yoksa Kamu Finansmanı Genel Müdürlüğü mü karar veriyor?
-
@corleone borçlanma genel müdürlüğü
-
ALINTI TWET: @Ahmet57798860
Değerli İİBF Ailesi;Bu akşam saat 20.00 da GUY ETKİNLİĞİ düzenleyeceğiz. Herkesin katılmasını rica ediyoruz.
Tag etkinlik saatinde paylaşılacaktır.Rt yaparak etkileşimi arttırabiliriz....
-
@The-kaymakam Aynen üstad. Erzurum Kongresi gazetesi olarak da bilinir. Sivas Kongresi gazetesi ise İrade-i Milliye dir.
-
Arkadaşlar herkese iyi çalışmalar.ben artık çalışamıyorum deneme üzerinden gideceğim Mülki amir alacaktım ama stok yok internet sitelerinde.
4t nin 8 li denemesi vardı nasıldı Bakan oldu mu hiç ? -
@corleone iç ve dış borçlanma borçlar genel müdürlüğü
Borçların ödenmesi takibi hazırlığı vs kamu finansmanı genel müdürlüğü ? -
@Keynesin-Faizi kesinlikle tarih ve insan hakları soruları zordu geçen senenin travmasıyla netimi hesaplarken, tarihi de insan haklarını da yarı yarıya hesaplıyorum hep
-
Ben denemelerde kendime inanamıyorum. Yazdan beridir elimden geleni yapıyorum ama bir ders hallolunca öbürü karışıyor onu halledince bir diğeri
Bir paradoks resmen bu -
@lawyer77 Bazı denemeler sınavın tamamı aşırı zor olacakmış gibi hazırlanmış. Tamam geçen sene olan sınav zordu ama hiç mi kolay soru yoktu ?
-
@KaimakamAday denemelerde bi dengesizlik hakim anlaşılır gibi değil
-
@esnaf61 ben bıraktım çözmeyi hiçbirşey katmadıbhepsi kendi sorularını derlemiş tek tek merakımdan inceledim gerçekten öyle o yayından çalıltaysınız iyi yaparsınız öteki türlü moralinizi bozar
-
@Willsmithh anladım da ne olcak alternatif yok ki
-
@esnaf61 Sınavı kazanıp atanana kadar bu sektörün potansiyel müşterisiyiz. Nasip olsa kazansak ve bu dertlerden kurtulsak.
-
@esnaf61 onu bilemem hocam zaten son 10 gün kaldı deneme yerine konu tekrarı yapmak daha iyi olur bence
-
Kaymakam ve vali nereye mal bildiriminde bulunuyordu ?
-
2001-2004 ve 2010 yılı anayasa değişiliklerini iyi bilmekte fayda var.