9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@corleone hocam kahkaha attım resmen
Arkadaşlar biz şimdi DSİ ve KGM gibi yapıların ktk sını var olarak mı kabul edicez anlamadım ki ?( Kendi kanunda var ama 5018 kaldırmış ) -
@corleone aklımı okudun..
-
@sayidcerrah Hocam.. Mamak Vali Erdoğan Şahinoğlu konuk evi ideal.Bir araştırın isterseniz internetten.Ayrıca irtibat numarası da nette mevcut arayıp konuşabilirsiniz.
-
istanbul ankara en ucuz nasil giderim arkadaslar otobus fiyatlari cosmus durumda alternatif olarak oneri verebilcek var mi
-
@NikolayRomanov hocam teşekkür ederim iyi çalışmalar
-
@sayidcerrah Rica ederim ne demek.. Size de.
-
@IS-LM hızlı tren olabilir belki fiyatları hakkında bilgim yok. Bir bakın isterseniz belli gruplara da indirimleri var.
-
@IS-LM hızlı tren biletini 80 liraya aldım bitmeden hemen alın
-
@whshw hocam bu şart işlem konularını ben bi türlü ayırt edemiyorum taktiği var mı
-
@Aslan-Reyiz Ya direkt İç işleri diye atladım
İç işleri yurt içi savunma
Cumhurbaşkanı Milli savunma ve Tsk ülke sınırları korumasından sorumlu oluşu geldi aklımaİşte denemelerde de böyle oluyorum. Evet biliyorum ama bilgi yüklemesinden diğer çok yakın konusu geliyor
-
@balporsuğu hocam objektif şart işlem de statün degiscek. Vatandasliga ogrencilige memurluga alinma atilma, emekliye ayrilma ve kamulastirma. Bas harflerinden vömek diye kodlayabilirsin. Subjektif şart işlemde tamamen sana ozgu olarak yapilan islem demek. Mesele vergi tahakkuku disiplin cezasi alman gibi. Genellikle ornekler bunlarla sınırlı zaten.
-
@whshw hocam teşekkür ederim bilgilendirdiğin için
-
@lawyer77 aynen hocam ben de benzer hatalara düşüyorum dikkatli okumak lazım.
-
Şikayet basvurusu uzerine idarece verilen ihalelin iptaline karsi itirazen sikayet 10 gun degil mi ? Cikmis sorularda 5 yaziyor yoksa farkemedigim bir detay mi var ?
-
@zubizubi şikayet edip kurum ihalenin iptaline karar verirse 5 gün hocam
-
Sınav giriş yerleri açıklanmış
-
@fthdyngc hayırlı olsun Çankaya/Ankara
-
@Willsmithh hocam benm bildigim 10 gun itirazen sikayet 20 gun karar, siz emin misiniz?
-
@zubizubi hocam galiba ihale üzerinde kalanın şikayet süresi yazılmış . Öyle bir bilgi hatırlıyorum . Kabul kararına karşı 5 red kararına karşı 10 . Ama kesin bilgisi olan yazarsa emin oluruz kafa karıştırmak istemem
-
@fatos_ bir turlu bulamadim sizin dediginizi hic bulamadim ozetleyeyum yanlissa dorulayin beni, sikayet durumunda 10 gun sikayet 10 gun karar, itirazen sikayet 10 gun karar 20 gun 5 isgunu icinde de taraflara teblig edilir bunun haricinde bilgim yok