9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@zubizubi bunu ben defterime yazmışım hocam söylemiş , söylediğiniz 5 günü de biliyorum ama belki emin olan birisi yazar hocam , bekleyelim:)
-
Arkadaşlar aşti den çankayaya gitmek en kolay nasıl olur
-
-
@yabgu Çankaya'nın neresine gideceksiniz?
-
@mülki hocam okulun iletişim sayfasında oraya nasıl varılcağı konusunda bilgilendirme yapmışlar allahtan merak edenler oradan da bakabilirler sağolun tekrardan
-
@gürkannn diger yazdiklarim dogru ilaveten acele ihalelerde sure 5 gun dogru anladim demi
-
@zubizubi evet
-
Çankaya/Ankara Rabbim utandırmasın.
-
@gürkannn tesekkurler hocam sagolun
-
@zubizubi değerli hocam kuruma şikayet başvurusu yaptığınız da kurum inceleme yapıp size verdiği sonuca göre 10 gün içinde itirazın şikayet başvurusu yapılır. Bunun istisnası kurum eğer ihaleyi iptal etme kararı aldıysa 5 gün içinde itirrazen şikayet başvurusu yapılır kanunda bu şekilde bakabilirsiniz
-
@gürkannn hocam sizin bahsettiğiniz süre başka sizin bahsettiğiniz süre 21.maddedeki B ve C bendlerindeki istisnai hallerde hem itirazın şikayet başvurusu hem şikayet başvurusu 5 gündür. Arkadaşın sorduğu
1.şikayete 10 gün içinde başvurduk
2.şikayet sonucuna göre itirazen şikayete başvurduk normalde burda 10 günde başvurulur fakat şikayeti sonuca bağlayan kurum eğer ihaleyi iptal etmişse bu 5 güne düşer
3.şikayet sonucu ne olursa olsun eğer ihale kamu ihale kanunu 21.madde B ve C bendindeki sayılan istisnai halletse zaten 5 gündür -
@Willsmithh ben komple ozetleyeyim,
Sikayetde, 10 gun icinde ihaleyi yapan kuruma sikayet karar 10 gun, 21 .maddenin b ve c bendine gore sikayet 5 karar 10 gun,
Itirazen sikayette Kamu ihale kurumuna 10 gunde itirazen sikayet 20 gunde karar ve 5 isgunu icinde taraflara bildirilir , itirazen sikayetin 21.maddenin b ve c bendine gore itirazen sikayet 5 gun karar 10 iş gunudur, son olarak itirazen sikayette eger kurum ihaleyi iptal karari alirsa 5 gun icinde itirazen sikayet olur insallah dogru yazmisimdir -
@zubizubi doğru hocam şimdi oldu
-
@Willsmithh tesekkurler hocam sagolun
-
@Aslan-Reyiz soru sanki eksik olmus gibi reis.
Anayasaya gore cumhurbaskani
Emniyet teşkilati kanuna gore icisleri bakani
1nolu cbk ya gore cb idari isler baskani diye biliyorum. Soru hangisine gore. -
-
@Aslan-Reyiz her işte bir hayir vardir. Soru belki sinavda emniyet kanunu yada anayasaya gore gelir ona gore cevap akilda kalmis olur
-
Arkadaşlar 4t denemelerini çözen var mı? Nasıl buluyorsunuz
-
Türkiye Ekonomisinde 2010'dan sonra işler Allah'a emanet. Umarım öyle derine inmezler.
Bir de istatistiki bilgilere nerede çalışıyorsunuz? -
@alexdesouza 4t denemesi kitap halinde olanı birşeye yaramaz