9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mathilda bende öyle biliyorum hocam ancak başka bir yerde 6 ay yazıyor kafamı karıştırdı
-
@balporsuğu hocam bildiğim tek 6 ay tüm iç hukuk yolları tüketildikten sonra Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine Başvuru süresi ️
-
@balporsuğu 6 ay tedbir kararıdır. Eğer mahkeme tedbir kararı vermişse 6 ay içinde bireysel başvuru hakkında karar vermelidir. Aksi halde tedbir kararı kendiliğinden kalkar
-
Güncel anayasa notu olan arkadaş var mı link bulamadım. tekrar niteliğinde bakalım:/
-
@whshw hocam anayasada sadece yerel yönetimler üzerindeki idari vesayetten bahsedilmiş
-
Arkadaşlar ilk defa gireceğim için cahilliğimden soruyorum yanlış doğruyu götürüyor mu yoksa sadece doğru cevaplar mı dikkate alınıyor
-
@mathilda 4 yanlış bir doğruyu götürüyor hocam sınavla ilgili tüm bilgiler sınav ilanında mevcut ![alt metni](görsel url)
-
@mathilda 4 yanlis 1 dogruyu goturuyor hocam
-
Pribus anayasa hukuku, inter pares idare hukuku çözümlü soru bankalarını çözen varsa kalitesi hakkında bilgi verebilir mi?
almayı düşünüyorum -
Ösym nereye bağlıydı arkadaşlar
-
@ank3435 yöktü galiba
-
@ank3435 yökle ilgili
-
@ank3435 yök
-
Arkadaşlar çevre ve şehircilik bakanligina devredilen yetkilere iyice bakin en az 2-3 soru geleceğini düşünüyorum. Bilmeyen arkadaşlar için içişleri bakanliginin, bazi duzenleyici denetleyici kurullarin ve bazi cumhurbaskani islemleri çevre şehircilik bakanligina devredildi.
Hepsini burada yazamam şimdi Bir kac temel ornek: belediyeler imtiyaz vermek icin danistaydan gorusu, çşbakanligi karariyla imtiyaz verebilir. 49 yila kadar.
Buyuksehir belediyelerde genel sekreter bşb baskani teklifi cevre sehircilik bakani tarafindan atanir.
Itfaiye teskilatinin yonetmeligini çşb. Hazirlar
Belediye butce tasarilari çşb ye gonderilir. Gibi bir cok durum artik cevre sehircilik bakanligiyla ilgili.
-
Arkadaşlar BM tarafından Türkiye'ye Çocuk Hakları sözleşmesi gereği soruşturma usulü uygulanıyor diye biliyorum. Fakat elimdeki kaynak Çocuk Hakları Sözleşmesi hususunda BM soruşturma usulü uygulanamaz diyor. Lütfen yardım !
-
Devlet raporları usulü uygulanır
-
DUYURU!
KAYMAKAMLIK TÜRKİYE GENELİ (TG) ONLINE DENEMEMİZ ÜCRETSİZ KATILIMLA TÜM ADAYLARA AÇIKTIR. 2 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 11:00'DA BAŞLAYACAK denememize erişim yönergeleri aşağıdaki gibidir.
www.Yakin Egitim. com'a daha önce kayıt olduysanız sisteme giriş yaptıktan sonra Çalışma Odası'na giriş yapınız ve EĞİTİM İÇERİKLERİ bölümünden TG Online Denemeye erişebilirsiniz.
www.Yakin Egitim. com platformumuza ilk kez kayıt olacaksanız kayıt ekranında İLGİLENDİĞİNİZ EĞİTİM seçeneği olarak KAYMAKAMLIK seçimini yapınız ve giriş yapmanızla beraber ÇALIŞMA ODASI üzerinden TG Online Denemeye erişebilirsiniz.
Şimdiden başarılar dileriz.
www.Yakin Egitim. com
-
o saatte uçakta olacağım kötü tesadüf
-
Yök anayasada geçiyor mu?
-
bütün dersleri yarımmış gibi hissedenler var mı benim gibi sanki bir dersi çalışıyorum diğeri silinıyor..