9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Çarpanın kaç katı artar diyordu arkadaşlar. Mv sorusu 378/2+1 şeklindeydi
-
@paraşütçü-walras haklisin en az demesi yaniltti
-
@sumeyyecagilci 2 ve 3 yptmda emin degilim
-
Ben 1-2-3 yaptım çünkü kural olarak hangisine oy vermez diyordu. İhtiyar heyeti değil muhtara oy veriyoruz dolaylı olarak heyete oy vermiş oluyoruz diye düşündüm
-
Türkçe çok zordu, TR ekosu da basit görümlü zordu, insan hakları o kadar kurum VS varken sorular saçma zordu Türkçe cidden zordu yaa öf
-
@fthdyngc ihtiyar heyetine elbette oy verilir. Dilerseniz cebinizden kağıt çıkarır istediğiniz adayları yazarsınız. İhtiyar heyeti için oy kullanılır.
-
@fthdyngc ben de 1 2 3 yaptm ama mahalle ihtiyar heyetinde takılı kaldım. muhtara oy verirken altında aza ların olduğu liste oluyomuydu. kural olarak derken neyi kastetti anlayamadım
-
@1baksan katılıyorum Türkçe baya zordu
-
@ultras06 il genel meclisi için oy kullanılmıyor muydu?
-
monopol sorusu da 50 olacaktı.
-
@paraşütçü-walras evet
-
Puan hesaplanmasını hesap eden arkadaşlar olmuş. Buyrun
-
@sumeyyecagilci diğer iktisat sorularını hatırlıyor musunuz? Tobin sorusu vardı. Şıklarda eleme yaparak gittim. Birbirinin zıttı yani uyuşan şıkları eledim. Enf yüksek olursa faiz oranı düşürülür diyen şıkkı seçtim. Hatırlayan var mı
-
@mk-ank, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Geçmiş olsun arkadaşlar.
Ekibimiz soruları derlemeye çalışıyor, yarı yarıya toparlandı da. Burada düzeltmeler varsa dikkatinizi çeken ve yeni ilaveleriniz varsa hep birlikte tamamlayabiliriz soruları. Buyrun;Geçmiş olsun hepinize dostlar. Katkılarla tamamlanabilir. 60 soruyu bulmuş sayfa 100'ü de bulabiliriz
-
Birkaç basit soru moralimi bozdu ben gider 4 Aralıkta inşallah dönerim. Sırada icra müdürlüğü sınavı var sınavlar biter umutlar bitmez .Herkesin hakkında hayırlısı olsun..
-
@C-B-S tobinin mantığı şuydu enf artışı olursa faiz oranları daha fazla artırılmalı. Bi şıkta bunun tersi yazıyordu oydu cevap
Başka bi cevap da ücretlerin yapışkan olmasıydın
Maliyet enf sorusu as sola kayar olacak
Lucas kritiği
Monopol sorusu birinci derece ff cevap 50
Bu kadar hatırlıyorum -
Mülkiyet üzerinden alınan vergi ne olacaktı?
-
@sumeyyecagilci motorlu tasit
-
Hmb ile sbb müşterek hazırlamaz sorusu vardı. Ekonomi öncesi program yaptım ama doğru mu
-
Bu sınavın diğerlerinden farkı ne kadar çalışırsan çalış bir yere kadar gidebiliyorsun.