9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@27ömer27 monopol kop sorusu kesin agrı sorusu ve tek yargıcın neresi hatalı onu anlayamadım
-
Dostlar amirim ve Kutluay hocanın dediklerini düşündüğümde sadece kop sorusu iptal olsa yada bir soru 100/99 1.01 puana tekabül ediyor bir soru. 69.5 neti olan bir kişi70.20 puan alıyor. 69.25 neti olan 69.94 oluyor. Sanırım tek soru iptal oldu 69.5 neti ve üstü olan mülakata kaldı sayı tamamlanmadı.
-
@bozo_ Amirimin dediklerine göre 69.5 nette kapamış ve kontenjan dolmamıştı. 69.5 net kazandırmadığına göre bence hiç soru iptali yok
-
@miadayy kop ve monopol yanlış illaki iptal olur eğer bu sonuçlarda iptal olmazsa davalik olur yinede iptal olur bunun örnekleri var sonuçlar açıklandiktan sonra dava açılıp iptal olan sorular.
-
@miadayy kesinlikle ben de böyle düşünüyorum
-
@iibf tabi iptal olur sonrasında ama görünen o ki şu an için iptal yok ya da amirime iptalsiz net bilgisi verildi
-
Kutluay hoca ve Yiğit hoca da iptal olacağını söylediler ama amirimin yazdıkları iptal olmadığını iptallerin sınavdan sonra davayla çözülebileceğini işaret ediyor sanki
-
@bozo_ hocam 69.25 neti olan kişi kop sorusunu yanlış yaptığını varsayarsan
69.9494949495+0.25=70.1994949495 ile 70 i gecer. 70 i gecen 400 kisi yok demek soru iptali olmadı demek yada netler soru iptalleri ile birlikte hesaplandı fakat 400. kisi 69.50 kaldı demek. -
@siyasalllı doğru tespit
-
ÖSYM ve Bakanlığı Cuma günü üç arkadaş aradık ; hepimize verilen cevap aynıydı.İptal edilen sorular var mı? Dediler ki “şu an için iptal edilen soru bilgisi gelmedi bize” , tekrar sorduk , bakın iptal edilip edildiğini bilmiyor musunuz yoksa direkt net şekilde iptal mi yok? Dediler iptal edildiğinde bize bilgi verilir bize iptal bilgisi gelmedi şu ana kadar .. Ve ekledi bize bile bu bilgi gelmemişken insanlar bu iptal söylentisini nereden çıkartıyor anlamadık ,, şimdi mesele şu ; bizi baştan savmak istese kuracağı cümle net “Bize soruların iptal olup olmadığı ile alakalı bilgi gelmez , iptaller sonuç açıklandığında belli olur , o yüzden şu anda biz bilmiyoruz” diyebilir ve işin içinden çıkabilir , ama adam net şekilde söylüyor hem ÖSYM hem bakanlık , şu ana kadar iptal bilgisi gelmedi diye ,, amirim iptalsiz 69.5 ile kapattı kontenjan dolmadı dedi , kesin iptal var demedi sadece iptal olması durumunda olası kapatma puanlarını yazdı , velhasıl ben durumu izah etmek istedim , sonuç ne olur bilemem sizin anlayışınıza bırakıyorum
-
@moonlight bakanlik tam ne demis
-
@whshw “bize gelen iptal bilgisi yok bu insanlar iptal söylentisini nereden çıkartıyor”
-
@moonlight eger böyleyse mahkemeyle iptal olur sonradan mülakata Bi çok kişi dahil olur ortalık karışır, iktisattan anlamam ama kop sorusu çok bariz Bi şekilde hatalı eger ÖSYM iptal etmezse enteresan neticeler ortaya çıkar, hayırlısı olsun
-
@moonlight
Kıymetli dostlar,
anlaşılan şu ki sorular iptal olacak lakin mahkeme kararıyla iptal olacak. Amirimin verdiği bilgiler ve kurumların verdiği cevaplar örtüşüyor. Bu benim şahsi görüşüm. -
Sayın hocalarım tekrar söylüyorum 69.5 nette kalan bir insan kişi var ve sıralaması 400 barajı geçebilmek için 70 puanın olması gerekiyor liste dolmadığı iddiası olduğuna göre iptaller vs hepsi dahil olarak bu çıkarımda bulunulabilir 69.5 nette kalıp liste dışında kalınan bir kişi herhangi bir sorunun iptal olması durumunda 70 puanın üzerine çıkar ve listede yer alırdı bence çok açık her şey eğer iddialar doğruysa tabi böyle bir tablonun olması durumda ösym bence soruları iptal etmedi. iyi forumlar.
-
İşin aslı tam da bu noktada Kutluay hocamız ve Yiğit hocamız bir açıklama yapıp bizi aydınlatabilirler. Her kafadan bir ses çıkıyor. Kurumlar iptal yok derken (amirimin verdiği bilgilerle de örtüşüyor) hocalar kesin iptal diyor. Hocalarımız neye göre kesin diyor? Hislerine göre mi yoksa kurumdan aldıkları bilgi mi var? Bu noktada sıkıntı var.
-
@moonlight, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@whshw “bize gelen iptal bilgisi yok bu insanlar iptal söylentisini nereden çıkartıyor”
O zaman üstüne çok da laf söylenmez. ÖSYM mahkeme yolunu gösteriyor. Geçen hakimlikteki gibi olacak sanırım sonradan listemi çıkacak.?
-
@bozo_ 4 aralıkta göreceğiz bir iptal söz konusu olmazsa eğer mahkeme yolu gözüküyor hakimlikteki gibi olur tekrar değerlendirilir sonuçlar
-
Geç de olsa iptal olur.
-
Bu sefer mülakata kalan sayısı 400 ün üstünde olacak. İlk kalanların hakkı korunup sonradan dahil olanlar olacak. Cidden karışık bir durum bakalım nasıl olacak