9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Çetin sen yada başkası doğru sayılan şıkkı işaretledi diye iptal olmasın mı? Bu nasıl bir zihniyettir. Doğrusu yok o sorunun o yüzden doğru yaptım diyenler ancak kendi kandırır. Soru bariz şekilde hatalı ve böyle sorular daha önceki yıllarda idari yargıya gerek kalmadan iptal edindi KPSS kaymakamlık vb sınavlarda. Kaymakam olmaya adaysanız Adalet ve nasip e İnanın.ben doğru işaretledim iptal olmasın diğerlerinden banane Zihniyeti sizi ileri götürmez.
-
@whshw öyle birşey yok kardeşim barajın düşmesi imkansız net bir şekilde baraj 70 olarak belirtilmiş
-
@Çetin iptal edilirse 99 soru uzerinden hesaplaniyormus ve her sorunun puani 1.01 oluyormus ve baraj 69.50 olarak belirleniyormus. Az once okudum
-
@whshw o baraj değil hocam 1.01 puanla hesaplanacak her soru o zamanda 69.50 elli yapan 70 puanı alacak. Baraj düşmesi yok.
-
Sevgili dostlar, fikrimce ösym soruyu iptal etmeyecek. Fakat bu itiraz edilmemesi gerektiği kanısını ortaya çıkarmasın. Tabi isteyen her arkadaşımız itiraz edebilir, etsin de. (Bakınız 2018 Hakimlik Sınavı KİT sorusu. Soru %110 yanlış. Sonuç: İptal edilmedi.)
-
@399mia sorunun iptal olmasının bir yararı yok onu anlatmaya çalışıyorum. Nevşehir haricinde ne işaretlendi onu anlamıyorum iptal olması hiç kimseye faydası yok yani. Nevşehir yerine atıyorum Aksaray işaretlenmişse ve 69,5-69,75 de kalmışsa faydalı sadece. Ben 69.5 yapan birinin Nevşehir den başka bişey işaretledini düşünmüyorum sadece. Öyle birşey varsa iptal ettiren sonuna kadar haklıdır ona sözüm yok.
-
@whshw puan 69.5 değil net 69.5 belirleniyor. Puan yine baraj 70
-
@Çetin eger oyleyse benim puanim 0.30 dusuyor
-
@Çetin ben nevsehiri doğru yapmıştım bu sekilde 69.75 eğer soru iptal edilirse beni de düşürür bu, benm bu nette olupta yanlıs yapanın (nevsehir sorusu) lehine olur
-
@whshw
Baraj düşüyor bununla ilgili bir yazı paylaşmıştı arkadaş soruların değeri de 1 in üzerine çıkıyor -
Lütfen itham etmeden önce ne söylemeye çalıştığımı anlayın hesabı yanlış yapıyor olabilir iptal edilmesi gerektiğini düşünenler benim amacım bunu düzeltmekti
-
@Etiketsiz
Tercihini yap da bununla ilgili bir yazı paylaşmıştı yani baraj düşüyor sorunun ederi 1 i geçiyor -
@Etiketsiz net sayısı düşüyor puan değil tekrar söylüyorum ve yüzde yüz eminim.
-
Bununla ilgili tercihini yap bilgilendirme yazısı yayınlamıştı
-
@Etiketsiz okudum 69.5 ile bahsedilen puan değil net sayısı
-
Beni de ekleyin arkadaşlar 73 net
-
71,5 netle beni de ekleyin arkadaşlar.
-
Bu yıl taban 73 74 olabilir gibi geldi bana
-
Soruları pdf şekline alabilen varsa paylaşabilir mi
-
Hocam bende Nevşehir yaptım fakat sorunun yanlış olduğunu bile bile yaptım (hiç boş bırakmadım çünkü) yine de sorunun iptal edilmesi gerek yok benim netim düşecek hesaplarina girmeyin yanlış soruyla net hesabi yapilmaz