9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@alexdesouza Dostum 20 bin kişinin girdği hakimlikte 2000 e kadar kişi bulabilmiştik
30000 e kadar çıkan kaymakamlıkta 120 kişi mi kesin olmayan sonucunu yazmış.Şaşırdım
Ama dediğin gibi listenin ilk yarısı önemli.
-
Bence en önemli yorum geçen yıl ile bu yıl girenler daha iyi irdeleyebilir az çok sınav sonraki ortam cevaplar açıklanınca netler vs Bi fikri olabilir
-
https://forum.tercihiniyap.net/topic/5945/kaymakamlık-sınavı-kop-sorusu-iptal-dilekçesi
arkadaşlar dilekçe için başlık açtım desteklerinizi bekliyorum.
-
@alexdesouza hocam geçen sene 70 altının mülakata giremeyeceği bilinmediği için 60 70 arası yapanlarda yazmışlardı bu sene genelde 70 üstü yapanlar yazmış geçen seneye göre 70 üstü olanların sayısı daha düşük eğer forumun bilinirliğinde bir düşüş olmamışsa bu busene daha az 70 üstü yapan var olarak yorumlanabilir
-
@parpp yani her zaman kaymakamlık sorularının kalitesi ve bilgi ölçmesi ile ilgili örnekler verirdik ama görünen o ki soru tarzları artık kelime oyununa dönüyor çok soru vardi böyle
-
@scofieldmustafa ah hocam çalısan la calısmayan ayırt edecekleri bölüm alandı ama ilk 34 soruda kasmışlar resmen yazık oldu
-
Geçen sene de böyle bir hesaplama yapmıştım veriler ortada.
2011= 129/160 ( 240 kişi), %80
2012= 92/120 (240 kişi) %76
2014= 63/80 (240 kişi) %78
2016= 25/40 (400 kişi) %62,5
2017= 30/40 (400 kişi) %75
2018= 76/100*(372 kişi) %76
*= 70 net için 76 doğru 24 yanlış olarak hesaplarsak.
Geçen senekine benzer bir sınavdı yine %75 başarı yeterli olur diye düşünüyorum. Bu da demek oluyor ki 70 net yapanın şansı çok yüksek. -
@1baksan hayırlısı olsun ne diyim mülakata kalan arkadaşlara başarılar dilerim ikinci sınavımda başarılı olurum inşallah
-
@lawyer77 burjuvaziyi emek kiralayan zengin girişimci olarak düşünün. İngiltere'de işçi haklarının, grevlerin çok şiddetli olduğu zamanda bu iki grup ( emek arz edenler ve emek talep edenler) karşı karşıya gelmiştir. Tatil günü, çalışma saatleri, öğle yemeği kalitesi gibi konuları hükümetler, bu çatışmaların azalması için düzenlemiştir.
-
@Havza55 83.5, 72.75, 72 ve 71. Ekler misiniz? Üye olmayan arkadaşlar da yazdırdı.
-
@Havza55 75.25 puan
-
@lawyer77 Başlığın belli bir sayfasından alıp mantık yürüttüm listenin hepsini özellikle aramadım
-
Kop sorusunu yanlış saydım 72.5 net
-
@Etiketsiz
Bu netlere gelir mi acaba -
@karınca 74,25
-
Arkadaslar osym bir soruyu kolay kolay iptal etmez. İlk asamada ki sehirler deyip cikarlar işin icinden. Ayrica iptal olmasi durumunda baraj mi dusuyor yoksa herkese bir net mi ekliyorlar
-
@whshw
Kolayı zoru derken soru net Bi şekilde yanlış hani bunun kolayı yok yorumu yok çünkü ben o soruda Nevşehir demedisem bilmediğimden değil sınav stresinden bunların hepsi vardı dedim ve aklım ciddi şekilde karıştı ben bu soruyu doğru yapsaydım şu an iptal olmasını isteyen kesimde olurdum iptal etmeme durumu yok bence -
@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Arkadaslar osym bir soruyu kolay kolay iptal etmez. İlk asamada ki sehirler deyip cikarlar işin icinden. Ayrica iptal olmasi durumunda baraj mi dusuyor yoksa herkese bir net mi ekliyorlar
Sorunuza cevap ve birçok arkadaşa yol göstermesi için
-
@paraşütçü-walras Teşekkür ederim işte sınav heyecanı ile kaçan basit sorumdu
-
@Havza55 geçen sene 150 kişiyi geçmisti liste