9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@gss15 hocam o soruda idareye yabancı kişi diyordu sanki öyle hatırlıyorum. o yüzden yetki gaspı olacak o
-
@fthdyngc soru o şekildeyse taş toprak cevap
-
@Dolaylı-tümleç aynen hocam ben de bunu diyorum aklım almıyor, cevaplara baksam osymin en az 5 net fark eder , küsurat diyen var ;))))) ,
-
@enea SALI DIYORLAR
-
@IS-LM yarin aciklarlar insallah bu tartışmada biter
-
@suigeneris123 en olanı sormuyordu hangisi kurulması planlanan sanayi kollarındandır deniyordu yani başarısız bile olsa planın ilk halinde olması yeterli.
-
@IS-LM soruların tamamı ve cevaplari mi aciklanacak
-
@enea ben aslında seviyorum bu tartışmaları eğlenceli oluyor kpss sonrasıda böyle olmustu da
-
@IS-LM bende seviyorum ama bir yanlisin cikinca uyku uyutmuyor sabaha kadar yok ya benim yaptigim doğrudur diye diye kendini yiyorsun en iyisi erkenden aciklanmasi
-
-
Tartışmaya gerek var mı ki?
-
@kafdağınınarkası 48 sayfadır taş toprak tartışıyorsunuz.
-
@arımaya yasin çobandan görsel attık gayrı tartışmazlar :))
-
@kuruhasan arkadaşların taş toprak derkenki tezi bu paylaştığınla çürümüyor onlar başka birşeye temas ediyorlar bana kalırsada gıda ama salı ola hayrola
-
@kuruhasan yani gida sanayi diyorsun
-
@kema-boratav kardeşim çıkarım kesinlikle vardı o sorunun cevabı öznel düşünce türkçede emin olarak işaretlediğim 5-6 sorundan biri de buydu.
-
@kuruhasan hocam ben görsel atamıyorum ama sayfayı çevirirseniz o kitapta başlıca hedef olarak dokuma maden kimya seramik yazdığını göreceksiniz
-
@BireyiçinDevlet yani net olarak açıklamış diye düşünüyorum yasin çoban
-
@BireyiçinDevlet bende gida yaptim ama tas toprak gibi cevap facebookta bunun ile alakali bir soru paylasilmis
-
@enea soru nedir bahsedermisiniz