9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@scofieldmustafa
Kesinlikle ben doğru yapsam senin gibi düşünürdüm başka sınavlarda da yorumlarım hep bu şekilde idi bir yerde adaletsizlik işliyor sa bundan faydalanmanın savunması olmaz ama şöyle bir durum var soru iptali halinde barajın 70 te kalması bazı arkadaşlar için haksızlık oluşturuyor bununla ilgili Dü, dinleme olmalı dediğim gibi böyle Bi yazı vardı müsait değilim bulamadım bulucak arkadaş varsa iyi olur -
Tartışılan konu ile ilgili birşey de ben yazayım.
Nevşehir yapanlardanım. Tam 70 netim var. Olası iptalde 69 nete düşüyorum ve barajı geçemiyorum. Puanım 69.70 oluyor. Ama baraj puanı 70. Diyecek lafım yok. İptal edilmesi gerekirse tabiki edilecek. Ama geçen seneki gibi 370 kişi alınıp, ben elenirsem, bunu da hazmetmek kolay değil.
-
Geçen sene hakimliği de bir soru ile kaçırmıştım.
-
Sıra yapmayı bıraktık mı baya yazan oldu
-
@Etiketsiz muhtemelen bi düzenleme vardir arkadaslarin yazdığı gibi iptal edilmeseydi puani olacak arkadaşları etkilemeyecek bi düzenleme olmali tabii ki. E bu yuzden de iptal etmiyorlar çoğunlukla. Soru hatasiz olsa bile yapamayacak kisilerde puan aliyor çünkü
-
Sanki 72 ile kapatacak gibi
-
@cenk katılıyorum. başkasının yaptığı bir hatanın ceremesini çekmek en nefret ettiğim şeydir.
bir de aşk olsun sana ösym ya. başka sorular da var ama şu marjinal tüketim eğilimi sorusu. 3 mü 4 mü.
benim bilgimi ölç be hocam,kelime oyunu yaparak elemeye çalışma beni. offff be -
Beni de ekler mısınız 79.25 net
-
@cenk hocam iptal halinde,baraj puanı 69,50 olduğundan ve siz kazanmış oluyorsunuz 69,70 ile
-
77,5 net
-
Arkadaşlar herkes kendi puanını en son paylaşılan güncel listeye kopyala yapıştır şeklinde sirlamasina göre eklerse liste kendiliğinden devam etmiş olur.
-
@Başkan71 hocam baraj yine 70 puan. O degismiyor. Puanlama sistemi değişiyor. O da beni 69.70 puana taşıyor. Ne yazık ki Barak altında kalıyorum.
Üstelik daha can sıkıcı olan, şu an yüksek llnet yazanların az olması. Ne olur yüksek net yazın. 70 ner üstüne çıksın sınav. Yoksa çok zoruma gidecek. -
64 nette kaldık dostlar. Mia macerası burada şahsımda bitmiştir.Şimdiden kazanacak ve mülakatı olumlu olacak arkadaşlara başarılar dilerim. Sağlıcakla kalın.
-
@Aslan-Reyiz hocam senin için gerçekten üzüldüm . 2 yıldır burada güzel paylaşımlarla bize büyük faydan oldu. Hakkını helal et.
-
@cenk Sınavdan sonra ÖSYM Başkanlığı veya yargı mercileri tarafından iptaline karar verilen sorular değerlendirme dışı bırakılarak geçerli soruların puan değerinin yeniden saptanması suretiyle puanlama yapılacaktır.
hocam umarım bir değişikliğe giderler ve herkes için doğru kabul ederler yoksa bu maddeden söylediğiniz anlaşılıyor, iptal etmez bunlar başvuru olmadıkça -
@Aslan-Reyiz bu forumda emeğin faydan tartışılmaz Allah senden razı olsun,geçmiş olsun.
-
@Aslan-Reyiz samimiyetle üzüldüm geçmiş olsun hocam bizlere çok faydan dokundu, inşallah seneye seni de görürüz
-
Tekrardan saydım sıralayan arjadaşlar yanlış olmasın 71 puan, 72.75drmiştim yanlış hesap olmuş
-
@Aslan-Reyiz Seneye daha tecrübeli bir şekilde kazanırız nasipse. Geçmiş olsun.
-
Bizler @Aslan-Reyiz den her zaman razıyız. Allah da razı olsun. Hayırlısı olsun hakkına.