9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Etiketsiz hocam eger bir haksizlik varsa tabiki iptal edilsin. Ben projenin ilk halindeki sehirleri sordugunu dusunuyorum sorunun
-
@whshw ösym nin iptal edeceğini sanmıyorum ana idari yargıya başvurulursa iptal eder o da 2 yıl sürer
-
@whshw öyle sorsa ben soruyu büyük ihtimal doğu yapardım sonradan kafam karıştı bu konuda ciddiyim aklım hep bunların hepsi vardı ama ya gitti öyle olunca tekrar tekrar okuyunca birini seçmek zorunda kaldım buda ne kadar mantıklı ise yani soru dediğiniz gibi sorulsa ben kendimden eminim bu soruyu doğru cevaplardım çok net Bi hata ama ilk halinde demesi gerekir bunun için
-
@1baksan Aynen katılıyorum. Kaymakamlık mesleği için en öncelikli alan idare hukuku olmalıydı. Hani tamam en fazla soru idareden geliyor olabilir, soru açısından idarenin sınava etkisi %40 ama belirleyici olmadıktan sonra çokta önemi kalmıyor. Neticede soruların niteliği sayısından daha önemli. 14-10 tane Türkçe/Sosyo ekonomi sorarsın en zorundan olur çok sayıda yanlış sınavı kaybettirir. O zaman idare - Ana- ikt. iyi yapman bir şey ifade etmez. Soru sayısı değil nitelik belirleyici diye düşünüyorum.
-
Geçen seneden biliyorum puanı düşük olanlar zaten yazmıyor yüksek olanlar yazınca da yüksek kapatacak algısı oluşuyor ,bu puanlar moralinizi bozmasın bence ayrıca geçen sene 400. yanlış hatırlamıyorsam 68.75 yapmıştı burdan da 1.25 lik bir kredi var denge açışından.
-
@mettin86 hocam 70 altı alanlar mülakata çağrılmıyor bu senede yine aynısı olucak 400. Kişi 67-69 bandında Biticek
-
@Etiketsiz
Hocam uslubum biraz sert olmuş normalde böyle Bi tavrım yoktur interaktif ortamlarda aram iyi değil kusura bakma -
Hocam uslubum biraz sert olmuş normalde böyle Bi tavrım yoktur interaktif ortamlarda aram iyi değil kusura bakma
-
Arkadaşlar bu tek yargıç sorusunda kabul edilebilirlik ve edilemezlik diye ayrım var Sözleşmede ve hiçbir yerde edilebilirlik kararı verir yazmıyor edilemezlik kararı verir diyor sizce de hatalı değil mi soru? Ek protokollerdede yazmıyor. Fark eden oldu mu?
-
@maxminuz biliyorum 70 altı çağrılmadığını kastettiğim geçen sene taban puanı 68.75 sayabiliriz 400. açısından bu sene bi tık daha kolay bile gelse sınav 1.25 netlik esneklik var taban puanın 70 le kapatması açısından
-
@revenge burdan bişey çıkmaz hocam , ikisde aynı kapıya çıkıyor sonuçta
-
67 net var maalesef uzucu turkce yakti beni kazanacak arkadaslara simdiden mulakatta basarilar
-
@Etiketsiz
Kendime not :
Birdaha kendinden özür dileme. -
Kaçla kapatır sizce arkadaşlar. 70 barajını geçen herkez girebilir mi ne düşünüyorsunuz?
-
@Etiketsiz yok hocam sorun degil. Kim hakediyorsa o kazansin. Hepimiz ayni durumdayiz sadece tek o soruya degil tartismali olan cok soru var ben o yuzden osym nin geri adim atacagini dusunmuyorum. Onu demek istedim
-
@Etiketsiz 66-70 net arası 70 puana zorlanma olabilir. İlginç bi sınavdı her yönüyle doğru bilip ve yanlış işaretledigin soru herkesin vardır ve türkçe iktisat bu sınavda sapmaya neden olabilir. Aynı nettekiler için puanlar farklı olucaktır.
-
@davidricardo sapma yok bu sınavda Hocam
-
@399mia herkesin puanı aynı mı geliyor onu anlamadım ? 70.50 70.30 vs. iktisatı fulleyen biriyle aynı neti yaptıgımda aynı puanı mi alıcam ki en sınavın en belirleyicisi iktisat.
-
Arkadaşlar kop sorusunu iptal ettirmek yararına değil Nevşehir yapanların. Nevşehir yapmayıp 69,5 69,75 neti olanlar için yararlı sadece. Nevşehir yapanlardan bu soru dahil 70.25 net yapan soru iptal edilirse 69.94 ile elenecek. Nevşehir haricinde neyi işaretlediniz anlamıyorum şıklarda hiçbiri olsaydı haklısınız. İptal ettirmeye çalışmak yanlış bence
-
@Çetin hocam eger iptal edilirse baraj 69.50 ye dusuyomus.ben nevsehir yaptim ama iptal edilirse ve listeye kalamazsam bir sekilde bende buna itiraz ederim