forumdaki arkadaşlar hiç referans aramamış bir tek ben aramışım galiba o da sanırım geçen sene referanssız olmayacağını kazanamayarak öğrendiğimden dolayı olsa gerek, hoş böyle de olmadı nasıl oluyor anlamıyorum; merak da etmiyorum artık sonuçta benim kadar hakedenler girdi bu mesleğe, kazananları aşağılamayı öfke kusmayı doğru bulmuyorum.Tek bir yol kaldı bana komisyondan biri geçen seneye göre çok iyi yükselmişsin deyince seneye daha iyisini yaparım efendim dedim belki bir sernezişti o an belki de bir özgüven bilemiyorum şu şartlarda o da birincilik gibi duruyor çünkü kimseye içimden gelmiyor artık yardımcı olun demek olmayınca da olmuyor, yaş 34 son kurşun başka alana da yöneleyim diyorum hepsi aynı konsept,acı olan şu ki ailem artık hedefini düşür diyor kazanamadığımdan değil haddimize olmadığından sanırım,kazanamayacağımı bile bile yine gireceğim çünkü keşkelerden nefret ediyorum ve bu benim kendimi bildim bileli idealim sırf bu idealden dolayı başka hiçbir mesleği gözüm görmemiş bu sene bu lüksüm kalmadı bana b planı lazım bir hedef lazım işin özü bilen arkadaşlar bana özelden ya da buradan bir yol gösterirlerse ufukta sınav öngörüsü olabilir ya da başka bir şey sevinirim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı günler...
mettin86 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2019 Kaymakam Adaylığı Mülakatları
-
RE: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@399mia 80 üstü donanımsız diyorsan bu sınavın 90 la falan kapatması lazım 60 üstü alan herkes donanımlıdır emek vermiştir bu sınavda kimsenin emeğine saygısızlık etmenin lüzumu yok kop sorusu yanlış tartışmaya kapalı monopol hakkında fikrim yok donanımsızlığıma ver bilmeden ahkam kesmiyorum gerisi hayalcilik bu fikirlere de ortak olup umut tacirliği yapmamak da bizim ayıbımız olsun ne diyeyim...
-
Kazananları tebrik ederim, hepimiz için Rabbim hayırlısını nasip etsin...
-
RE: 2020 Kaymakam Adaylığı Sözlü Mülakatları
@samatta 30 yaş altı olan ilk onda olan sesi titremeyen heyecan yapmayan torpili olan alınacak diyorsun bence sen hiç uzatma şu yüz kişiyi yaz da beklemesin kimse boşuna sayende hergün birileri alınamayacağını öğreniyor.
-
RE: 2018 kaymakamlik mulakat sureci
@enteresanthink senin üslubun hiç buranın adamına benzemiyor
-
@AdamınBiri geçen sene denemelerde 78-79 altı nadir görüyordum sınavda 71.25 alabildim sınavdan çıktığımda beni bekleyen eşim çıkan herkes sınav çok kolaydı diyor senin nasıl geçti dediğinde çalışana zor dedim ki görüldü kontenjan dolmadı, sen vicdanen iyi çalıştığına kanaat getiriyorsan gerisi nasipdir denemelere netlerine çok takılma...
-
Uyutma değilde keşke duyumlar biraz daha açılsa, belli bir gün işaret edilip sadece uyuyun denmesi travma yaratmaya başladı, bir gün liste bitti ertesi gün hazır değilmiş deniyor, mesela neden bugün işaret edilirken bugün olmadı kimse detay vermiyor mecbur niyet okuyoruz kimseye birşey de diyemiyoruz duyum alamazsınız küseriz duruşu hakim forumda elbetteki her dediğiniz çıkmayacak adı üstünde duyum ama bilinenler tam açılmıyor çok yuvarlak konuşuluyor bu rahatsız edici bence...
-
Bugün bakanımız Ankara'da trafik güvenliği çalıştayında açıklanma ihtimali var mı bugün arkadaşlar ?
-
@Aslan-Reyiz bu forumda emeğin faydan tartışılmaz Allah senden razı olsun,geçmiş olsun.
mettin86 tarafından gönderilen son iletiler
-
@samatta 30 yaş altı olan ilk onda olan sesi titremeyen heyecan yapmayan torpili olan alınacak diyorsun bence sen hiç uzatma şu yüz kişiyi yaz da beklemesin kimse boşuna sayende hergün birileri alınamayacağını öğreniyor.
-
@vamos duyum mu yoksa tahmin mi
-
Bugün açıklanmaz diyeceğim ama amirim yazınca da insan bir beklentiye giriyor.
-
En hakeden 100 kişinin olması dileğiyle,hakkımızda hayırlısı olsun. Net: 78.25 sıralama:58
-
RE: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Geçen sene 82.6 bu sene 78.25 bu sene bariz daha zordu.
-
forumdaki arkadaşlar hiç referans aramamış bir tek ben aramışım galiba o da sanırım geçen sene referanssız olmayacağını kazanamayarak öğrendiğimden dolayı olsa gerek, hoş böyle de olmadı nasıl oluyor anlamıyorum; merak da etmiyorum artık sonuçta benim kadar hakedenler girdi bu mesleğe, kazananları aşağılamayı öfke kusmayı doğru bulmuyorum.Tek bir yol kaldı bana komisyondan biri geçen seneye göre çok iyi yükselmişsin deyince seneye daha iyisini yaparım efendim dedim belki bir sernezişti o an belki de bir özgüven bilemiyorum şu şartlarda o da birincilik gibi duruyor çünkü kimseye içimden gelmiyor artık yardımcı olun demek olmayınca da olmuyor, yaş 34 son kurşun başka alana da yöneleyim diyorum hepsi aynı konsept,acı olan şu ki ailem artık hedefini düşür diyor kazanamadığımdan değil haddimize olmadığından sanırım,kazanamayacağımı bile bile yine gireceğim çünkü keşkelerden nefret ediyorum ve bu benim kendimi bildim bileli idealim sırf bu idealden dolayı başka hiçbir mesleği gözüm görmemiş bu sene bu lüksüm kalmadı bana b planı lazım bir hedef lazım işin özü bilen arkadaşlar bana özelden ya da buradan bir yol gösterirlerse ufukta sınav öngörüsü olabilir ya da başka bir şey sevinirim Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın hayırlı günler...
-
@miray gecen sene günde 37 kişi alıp öğleden sonraya bırakmamışlardı, öğleden sonraya kalacağı garanti değil bence, yanlış hatırlamıyorsam sabah yoklama da alınıyordu.Ayrıca orada sabah hazır bulunmak da mülakat açısından belki bir kriterdir gerçi tek kriter referans diyenler de var hak vermemek elde değil...