9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@hakan58 bu arada ben işletme mezunuyum
-
@hakan58 Rakip istemeyen, rakip elemeye çalışan kişi çok net: zayıftır. Başa çıkamayıp böyle basitliklere sığınacak olanlar bu sınava ve de mesleğe girmesinler daha iyi
-
iyi olan hak eden uğraşan emek sarf eden başarılı olsun inşallah
-
kanaatim şudur ki form sayfalarının en zayıf yönü ya fırsatçı yayın evleri yada olumsuzluktan bahsedip isteklileri vaz geçiren form kullanıcıları.
-
birisini sözlerimle kırdıysam özür dilerim zaman tartışma değil bilgi paylaşma yardımcı olma zamanı
-
Arkadaşlar sinav tarihi osym ye dustu ama ilan ne zaman gelicek ? Kimler girebilir kimler esdegerlik alcak tartismalari da bir an once biter boylece.
-
bakanlıklarda müsteşarlık birimleri tekrardan oluşturulması düşünülüyormuş sınav sorularını etkilermi acaba
-
arkadaşlar iyi çalışmalar
bir konuda söz yerindeyse düzeltme yapmak istiyorum
Ahmet Nohutçu hocanın son çıkardığı "ateş" adlı demokrasi kitabı ilk aldığımda yeni sistematiği hiç de hoşuma gitmemişti demiştim
ama açıkçası çok çok iyi bir kitap, sınav içeriğine yönelik hem altyapı hem bilgi birikimi hem de genel çerçeve noktasında ben aradığımı buldum diyebilirim
tavsiye ederim. -
@hakan58 etkilemez hocam bunun için kapsamlı bir yapılanma reformu ve buna ilişkin cb kararnamelerinin çıkması lazım
-
@RootofAllEvil teşekkürler. Cumhurbaşkanı kararnameleri demişken 1. kararnameyi çok önemsiyor üzerinde duruluyor. sizce soru gelme ihtimali yüksekmi
-
@hakan58 kesinlikle 1 nolu kararnameye çalışılmalı
-
@Aslan-Reyiz teşekkür ederim.
-
Arkadaşlar kaymakamlık için hangi kitaplardan çalışmalıyız öneriniz nedir ?
-
Güncel bilgi: Cumhurbaşkanlığı kararnamesine göre Kültür ve Turizm bakanlığına bağlı Topkapı Sarayı Cumhurbaşkanlığına bağlı Milli Saraylar idaresi Başkanlığına bağlandı...
-
-
-
İleti kaldırılmıştır.
Not: Yönetim olarak gereğini yaptık, yanıt imkanı olmayan üye ardından tartışma sürdürmek anlamsız olur. Lütfen siz de devam ettirmeyiniz.
İyi forumlar dileriz. -
siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler eşdeğerlik belgesi alan var mı? ??
-
@Aslan-Reyiz sipariş etmiştim kitabı tam da bugün geldi ve bir inceledim ki Nisan 2019 ve değişiklikler yok Sağol vallahi iyi ki paylaşmışsın beni dertten kurtardın. Bir de;
Arkadaşlar idareye Ahmet nohutcu,
anayasaya zehra odyakmaz- ümit kaymak
İnsan Hakları ve dem. nohutçunun ateş'ten
Ayrıca bunları kaim makam mevzuat setiyle sürekli mevzuat okuyurak pekiştiriyorum. Tecrübeli arkadaşların nedir fikri? Ne derece yeterlidir? -
Dostlar Çeko ile ilgili eşdeğerlik almak gerekiyor mu? Bilgisi olan yardimci olsun kurban olam