9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
-
Yazımızı da bu bilgi ile güncelledik dostlar.
Yukarıya ilave ettiğimiz yazı bu yanıta göre güncellenmiştir. Kafanıza takıldığı zaman ilk iletiden de kontrol edebilirsiniz daha sonra
@kykm dostumuzun da emeğine sağlık, epey bir adayın aklındaki soru işaretini kaldıracak yanıtı almış neyse ki
-
Cimer karar mercisi değil ki . Yökün bu yazıdan haberi olduğunu sanmıyorum.
-
@Balakhan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Hocam bu bölümlere eşdeğerlik belgesi verilmelidir demiyor, eşdeğerlik alınmasına gerek yoktur diyor. İçişleri Bakanlığı'nın sınava kimleri belgesiz kabul edeceği konusundaki karar mercii YÖK değil sanırım değil mi?
-
@albertcamus merhaba konuya biraz uzak olmakla birlikte, cimerin herhangi bağlayıcı bir karar vermesi mümkün değil... eşdeğerlilik almasına gerek yoktur kararınıda cimer veremez.
-
@albertcamus, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@Balakhan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Hocam bu bölümlere eşdeğerlik belgesi verilmelidir demiyor, eşdeğerlik alınmasına gerek yoktur diyor. İçişleri Bakanlığı'nın sınava kimleri belgesiz kabul edeceği konusundaki karar mercii YÖK değil sanırım değil mi?
dostum bende diyorum ki cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile verilen durumu bakanlık keyfi olarak yorumlayamaz yönetmelik ile de düzenleyemez
-
eşdeğerlik alanlar boşuna mı aldı? mülakata kalma durumu olursa maliye çeko ekonometri mezunları cbk değişmeden atanamaz anında itiraz edilir
-
Cimerin işleyişi konusunda herhangi bir fikriniz var mı arkadaşlar? Oturup da bir Cumhurbaşkanlığı personelinin mi yazdığını düşünüyorsunuz gerçekten merak ediyorum Yanıtın geldiği mercii, bu alımı organize eden, her şeyiyle düzenleyen merci. Bundan daha ötesi laf-ı güzaf.
-
Cevabı veren kaymakam adaylığı şubesi cimer aracı kurum dostlar iyi çalışmalar.
-
Maliye mezunları gönül rahatlığı ile sınava girebilir.
-
@Balakhan Kaldı ki konunun Ekonometri ve Çalışma Ekonomisi ile alakası yok. CBK'da geçen bölümlere dair, birleşik / ayrık yazılmalarına göre yorum yapılmış, olan şey bu. Bir SBKY öğrencisi aynı zamanda bir KY öğrencisidir. Bir Maliye ve Finans öğrencisi aynı zamanda Maliye öğrencisidir. Bunu kavramak bu denli zor değil, inanın bana. Bu yorumu Bakanlık rahatlıkla yapar ve uygular. Yapılacak her itirazda esastan reddedilir. Mevzuat yorumu dipnotlardan ibaret değildir
-
@albertcamus, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Cimerin işleyişi konusunda herhangi bir fikriniz var mı arkadaşlar? Oturup da bir Cumhurbaşkanlığı personelinin mi yazdığını düşünüyorsunuz gerçekten merak ediyorum Yanıtın geldiği mercii, bu alımı organize eden, her şeyiyle düzenleyen merci. Bundan daha ötesi laf-ı güzaf.
her şeyi düzenleyen merci eşdeğerlik mutlaka alınmalı dedi . Alınmazsa ben de itiraz edicem mülakat aşamasında hiçbirinin atanmaya hakkı yok
-
@Balakhan Bu hakkı siz mi belirliyorsunuz? Siz bu haddi kendinizde bulurken, Kaymakam Adayları Şubesi'ne yorum hakkı tanımıyorsunuz. Çok gülünçsünüz
-
İleti kaldırılmıştır.
-
Geç kalınmış bir güz temizliği.
Herkese iyi forumlar arkadaşlar. -
2015 Kaymakamlık Sınavı
Başvuran Aday Sayısı; 11 835
Sınava Katılan Aday Sayısı; 10 2352016 Kaymakamlık Sınavı
Başvuran Aday Sayısı; 17 733
Sınava Katılan Aday Sayısı; 15 1702017 Kaymakamlık Sınavı
Başvuran Aday Sayısı; 15 964
Sınava Katılan Aday Sayısı; 12 7512018 sınavı 28 217
-
Arkadaşlar kaim makam mevzuat 1500 çözümlü soru sadece soru bankası mi ?
-
@Balakhan tartışma ortamı yaratıp boşa yer işgal ediyorsun forumda eşdeğerlik sınavdan sonra mülakattan önce olumlu bir şekilde sonuçlanırsa kimsenin konuşmaya hakkı yok itiraz edeceksen yine et ama bırakta insanlar bilgi alışverişi yapsın dikkat ediyorum sen gelince ortalık karışıyor..
-
@hasi-moto evet hocam
-
@FreeBoY çok haklısın sanki maliyecilerin girmesi istenmiyor gibi hava oluşmuş aynen söylediğin gibi yazılıyı geçelim de sonra mülakat konuşulur. şunun şansı var bunun hiç yok konuşmalarıyla insanların şevkini kırmayalım