9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@balporsuğu, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Abi siyaset bilimi, kamu yönetimi ayrı ayrı yazıyor metinde ancak ben siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum sıkıntı olmaz demi ? Ayrıca ilk sınavda bir belge istenmiyormuş mülakata kalırsak belge gerekli
Eşdeğerlik alacaksın
-
-
Dostlar eşdeğerlik hususu için hazırladığımız yazıyı da bırakalım şöyle. Kafasına takılan dostlar inceleyebilirler.
Bu mesajı ilk iletiye de ekledim dostlar. Aklınızda olsun, okursunuz kafanıza takıldıkça.
-
@Kaimmakam23 çekodan hala haber yok ama hazırlanıp girmek gerek inşallah sorunsuz eşdeğerlik alırız
-
@FreeBoY kurulda bekleyenlerin daha ne zaman çıkacağı belli değil ilanda düzeltilir inşallah ekonometri dahil
-
Ben dilekçeyi 22 Temmuz da gönderdim ama cevap falan gelmedi. PTT'den iadeli taahhütlü göndermiştim hiç bir kağıt, belge gelmedi. Sıkıntı mı oldu ki acaba?
-
@corleone hangi bölüm? Çeko ya da maliye ise kurula sevk edildi görüş bekliyor. Sınava kadar çıkar mı muamma.
Sbky ise en geç 1 ay içinde gelmesi gerekirdi -
@brunomars123 SBKY
-
her zamanki gibi yerimizi alalım.şimdiden herkese başarılar diliyorum.klasik cümlelere gerek yok geçiyorum onları.sınavı çok çalışan mülakatı sağlam tanıdığı olan geçer.iyi eğlenceler
-
Dostlar elinde Demokratikleşme ve İnsan Haklarına dair sağlam notu olan varsa paylaşabilir mi? Kaynakta önerebilirsiniz.
-
@Kaimmakam23 yok hocam
-
Haydi bismillah herkese hayırlı olsun. Belirsizlik halini atlattık şimdi hedefe...
-
@can-mavi, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo âmin kardeşim inşallah, asıl ben teşekkür ederim sana bugünden itibaren maraton artan hızda devam ediyor , Allah en çok emek edenlere nasip etsin insallan
Amin kardeşim. Bahtın açık olsun, artık gelsin o vakit inşallah
-
Tecrübeli arkadaşlara bi sorum olacak. 2 senedir kpssden 80 üstü aldım kurum sınavlarını bekliyoruz. Bedelliye gideceğim. Dönüşte günlük 10 saat ve üzeri çalışarak toplamda 37 günde yetiştirebilir miyim acaba. Kafam çok karışık. Başka bahara mı bıraksam.
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Hayırlı uğurlu olsun dostlar. Bu forumdan çok güzel kaymakamlar çıkardık. Darısı sizlere olsun inşallah.
Ayrıca süreçteki destekleri için başta @can-mavi kardeşime ve @amirim dostumuza hepiniz adına teşekkür ediyorum.
Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.https://www.tercihiniyap.net/m/ilan/icisleri-bakanligi-kaymakam-adayligi-sinav-ilani-2019-h8234.html
Dostlar eşdeğerlik hususu için hazırladığımız yazıyı da bırakalım şöyle. Kafasına takılan dostlar inceleyebilirler.
Biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirdik bu mesleğe gönül vermiş,bu davanın delilerine karşı...
-
şu başlığın güzelliğine bak be :)) @amirim @can-mavi tekrar tekrar teşekkür ediyorum duyumlarından dolayı.
65 gün kaldı belki hergün günü buraya yazarım hem bana hemde size kamçılayıcı olur ümidiyle. Gerçekten azımsanamayacak bir zaman dilimi. Tabi günlük 7-8 saatin altına düşmemek kaydı ileHerkese hayırlı olsun
-
@Hayırlısıı denediğinizde bir şey kaybetmeyecekseniz neden olmasın? Tecrübe etmenizi tavsiye ederim.
-
@NeedForYou hocam bende ilanı görünce direkt gün saydım bence yeterli bir zaman
-
Arkadaşlar Yeni başlığa yazalım bakalım Allah herşeyin hayırlısını nasip eylesin Allah herkesin gönlüne versin.büyük emeğimiz var arkadaşlar Allah inşallah bu Emeklerimizin karşılığını dolu çıkarır.Çalışmalarımızın 2/3 bölümü bitmişti zaten ilanın gelmesiyle birlikte üçte birlik bölümünü de tamamlayıp sınava üç gün kala ders çalışmayı bırakıp sinav zamanını bekleyeceğiz.Şimdilik yoğun tempoya devam ediyoruz.Tekrardan Alllah hayırlı uğurlu eylesin.
-
@klckyahilal maliye mezunuyum bende bugun yolladim dilekceyi 'maliye ve finans' bolumu yaziyor. hemen yolla sende bence problem olmasin