9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Yunus1059 tam ben de bilmiyorum bi osym bürosuna gidip danışabilirsiniz hocam. Itiraz eden vardır muhakak ama yine de şansa bırakmamak lazım işi.
-
@1baksan 2 soru iptal edilirse baraj 98 üzerinden hesaplanacak diyo Yiğit hoca
-
Snavı soruları tartışmaktan snav için kullanılan kaynaklar arada kaynadı snava hazrlanan herkes buraya bir iki katkıda bulunsunda gelecek nesiller ici boş kitaplara para dökmesinler
-
Yiğit hoca 2 soru iptal edilirse baraj 98 üzerinden hesaplanip 68,bir şey olacak diyo
-
Ben rituel aldım ama inanin cok agırdı cok detaydi her kelimeden soru türetilmişti snav icin bana faydasi oldumu bilmiyorum 1 tur cözdüm daha sonra kas aldım 2 tur onu çözdum soru bankasi olarak bu iki kitabi kullandim idare konu anlatımı piyasadaki normal bir kitaptı anayasa 1982 anayasa metni dışında bisey okumadim zaten sorularda ordan geldi insan hakları ates aldim asiri kalabalik agr bir kitap bir tur okudum bıraktm aöf insanhaklari 10 tur okumusumdur tarih cok kucuk bir nottu 1 tur okudum turkce son 1 hafta gunluk 30 soru cozdum bence bu derse calsmaya gerek yok tr ekonomisi sadecr yasin coban ama piyasadaki butun sorulari cozdum iktisatta yuksel bilgili cikms sorulari 2 3 tur cozdum 20 kadar kanunu kitap seklinde kendim indirdim kitap sekline getirdim bu kanunlari belki 20 tur attim ama isin puf noktasi konu uzerine muahakak birkere de olsa soru cozmeniz
-
Amacım kimsenin reklamını yapmak değil ama bir aylık çalışmayla yiğit yılmaz’ın mevzuat kitabı, Themis idare hukuku, a kadro makro-mikro, Yasin çoban ( her ne kadar bu sene pek katkısı olmasa da), fetihname ve soysal Aygün yeterli. Sadece yiğit beyin kitabı 54 te 50 yaptıracak düzeydeydi.
-
@mehmetçik ben kaynak konusunda biraz geniş davrandım. anayasa idare ve insan hakları soru bankası olarak Kas, Statüs ve Themis kaymakamlık çalışma kitabını her birini 5 er kere çözdüm. anayasa full, idare 1 yanlış insan hakları 1 yanlış çıktı. Allah razı olsun hocalardan.
tarihten tarihin pusulası konu anlatım ve tarihin pusuları soru bankasını 3 er kere döndüm. tarihten kaçırmadım soru.
türkçe için ististasız her gün 40 tane paragraf çözdüm Göksu ÇETİN paragraf hız testi kitabından. ve sınava girmeden birkaç gün önce youtube da Rüştü hocanın paragraf taktikleri, yazım yanlışları noktalama videolarını izledim.
TR ekonomisi için yasin çobanı konu ve soru olarak, yüksel bilgili kaymakamlık çıkmış soru bankasını da çözdüm.
İktisat kötü olduğum bir alan çok yapamadım çalışmadım da çok. Berkay CİHAN hocanın TR ekonomisi ve Makro videolarını 2 kez dinledim not çıkardım falan.
Yİğit Yılmazın Mevzuat kitabını 2 kez döndüm. Anayasa ve idare hukukundan Ahmet NOHUTÇU konu anlatımlarına baktım.
İnsan haklarından konu olarak Reşit GÜRBÜZ e ve ayrıca kutluay kararlının soru bankasına da baktım.
bunun dışında da her fırsat buldukça mevzuat tekrarı yaptım direk kanundan -
@idare-amiri, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Amacım kimsenin reklamını yapmak değil ama bir aylık çalışmayla yiğit yılmaz’ın mevzuat kitabı, Themis idare hukuku, a kadro makro-mikro, Yasin çoban ( her ne kadar bu sene pek katkısı olmasa da), fetihname ve soysal Aygün yeterli. Sadece yiğit beyin kitabı 54 te 50 yaptıracak düzeydeydi.
Uzaktan takip ettim bayadir. Dayanamadım yazıyorum şimdi. 1 aylık çalışmalik sorular sordular. İdeali kaymakamlık olan insanlarla gireyim diyen insanları eşit değerde tutar sınav oldu geçen sene gibi. 657 den gelen soru komik , kamulaştırma soruları komik, kik den soru yok, anayasa soruları kolay, Türkçeyi zorlaştırıp iki sık arasında bırakır Tr ekonomisine ideali bu meslek olan insanları sıkıştırdılar. Geçen sene 69,75 alıp 373oldum mülakata giremedim. Şimdi de soru iptalleri durumu var emin olmamakla beraber 3 Türkçe sorusundan doğru olurlarsa 76,75net değilse 73 netim olacak. Bu ÖSYM insanları mağdur etmekten başka bir ise yaramıyor net.
-
keza yiğit yılmaz kaymakamlık çıkmış sorulardan güncelliğini koruyan soruların listesini paylaşmıştı
son hafta o soruların tamamını çözdüm -
@Yunus1059 o kadar doğru ki. geçen sene sayıştay sınavını iptal edelim etmeylim olayı oldu tam 1 sene mülakat için çalıştım. Dedim neyse konular sıcak kaldı kaymakamlığa çalışayım. şimdi de bu iptaller.. 71,25 ile 75,50 arasına sıkıştım kaldım daha da düşer mi düşmez mi diye tedirgin tedirgin 1 ay bekleyeceğim şimdi
-
@idare-amiri içerik yönünden nasıldı kendine has anlatımı var mı yoksa sadece kanunları koyup bir iki açıklama yapıp geçmiş mi biraz bahseder misiniz ?
-
@parpp2 tedirgin olma burada yazılan puanlara bakma 70 le kapatir
-
@Yunus1059 inşallah kardeşim ya
-
82,50 olan bir arkadaşım var ekler misiniz.
-
@tyr61 1 aylık çalışmalık sorular sordular, kesinlikle katılıyorum tek eleyici kısım Türkçeydi, geri kalanı kek ve hatalı sorular. Özellikle anayasanın tamamı 3 saniyelik oku işaretle sorularıydı
-
Ben Edirne den kop sorusuna iptal başvurusu yaptım ankarada elden direk başvuru yapabilecek arkadaşlar da var mı bu soru için acaba???? Yada başvuran
-
1 aylık çalışma sınavı diyenler haklı brnde 30 gün çalıştım alandan yanlış çok az yaptım Türkçe batırdı beni ben böyle olacağını bilsem bukadar bakmazdım bile hurda Bi arkadaş deneme çözerek çalışıyorum ben dedi keşke öyle yapsaydım önümdeki kurum sınavlarına çalışamadım sırf detay gelir diye
-
Arkadaşlar iktisat sorusuna itiraz etmeye gidicem parayı önce mi yatırıyoruz sonra mı bide tam adres neydi bilen biri hemen söyleyebilir mi?
-
Sıralamayı güncellebilecek var mı? 3 senedir burdayım kaçla kapatacağı konusunda en sağlıklı sonucu burdan elde ediyoruz.
-
Arkadaşlar 90 doğru 8 yanlış 2 iptal..
88 Net