9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@ank3435 Güzel kardeşim asıl monopol sorusu kesin iptal olmalı iktisadi rakamsal bir sonuç ve bir kaç hoca tarafından da tescillenmiş bir sonuç. Tabi diğerlerinde de varsa hata iptal olmalı onlarda
-
Arkadaşlar bir şey soracağım. Buraya yazdığınız netler en dip netleriniz mi yani artısı var ama eksisi yok şeklinde mi yoksa muallak olduğunuz birkaç soru var fakat büyük ihtimalle doğrudur diyip kabul ettiğiniz şeklinde mi ? Bunu şu açıdan soruyorum eğer ilk sorduğum gibiyse ortalama 71-72 bandında kapatır ikinci sorduğum gibiyse 70 de kapatır hatta 400 kişi çıkmaz bile. Buraya netlerini yazan arkadaşlar tek bir başlık altında 1 veya 2 şeklinde cevap atarlarsa ortalama bir veri yakalayabiliriz diye düşünüyorum.
-
@tyr61 sizin tecrubeniz daha fazla bu sureci nasil atlatmamizi tavsiye edersiniz stresten yemek yiyemez hale geldik sinav bitti daha buyuk bir stres basladi
-
@RB5168 benim temennim de ufacık şüphe barındıran sorunun iptal olması hocam, sadece objektif düşündüm ösym kolay kolay 2 3 soru iptal etmez ne kadar haklı olsak da
-
@Larendeli oradaki 4 şık iş aramayanların alt başlığıdır.
-
@can-mavi @refik-soydam vs güzel analiz yapan arkadaşları bekliyorum. Eskilerin daha fazla konuşması lazım. Yeniler maşallah çok heyecanlı düzgün analiz yapamıyorlar
-
@law attığım tabloyu incelediniz mi?
-
Arkadaşlar tek yargıç sorusuna neden iptal ediliyor kaçırdım da orayo. Aydınlatabilir misiniz? Farzedelim ki iptal oldu, hangi şıkkı işaretlediğimiz önemli mi?
-
@ank3435 gördüğümüz kadarıyla cok fazla soruya itiraz olmuş. iptali gerçeklesecek soru ya da sorular, sınavın rengini ve netlerin akıbetini değiştirecektir illa ki bunlar. umarım herkes hakettiğini alır sonuç olarak
-
Arkadaslar sanirim herkes yapamadigi soruya itiraz etmis
-
@safiTÜRK69 can.mavi en son 18 eylülde çevrimiçi olmuş gözüküyo. Noldu yazmıyo mu artık? Atandı mı? Bilginiz var mı?
-
Çarpan sorusun halan nasıl 3 olduğunu anlayamadım bir çözüp atsa çok sevinirim.
-
@Atabey_06 bildiğim kadarıyla zaten memurdu. Yakın zamanda dönecektir.
-
@Mahoni3406 3 mü?
-
@ufukcelik2019 evet ösym de 3 diyor.
-
Şu üç yıllık süreçte bu forum mecrasında şöyle bir şey tecrübe edindim.Birisi bir taban puanı savunduğunda diğerlerinin tahminleri bıçak gibi kesiliyor,ama kritik puanı olanlar bir adım bir işaret bir güzel haber bir olumlu söz bekliyor.Her şey sinerji meselesi dostlarım.Birisi 73 ile kapatacak dedi diye 73 ile kapatmayacak , ya da mesela ben 70 i savundum diye 70 ile kapatmayacak. Hakkı ne ise onunla kapatacak. Her şey sinerji ve algı meselesi. Şurada iyi gününde olmayıp iki şık arasında kalan ve ekseriyetini yanlış yapan (özellikle Türkçe) bir topluluk bulunsa tüm beklentiler 70.00 den ibaret olacaktı. Bu bir algı meselesi. Herkes kendi penceresinden bakıyor. Yorumlar arasında okudum 74-75 ile tedirginim diyen var bu bana çok ilginç geldi.Forumda oluşan listeye göre 70.00 alanlar normal şartlarda 380-400 arası bir yerde (aynı puanlılar ilave) ,, hal bu iken biz sırf bunun gerçekleşme ihtimaline sımsıkı sarılıyoruz .. Forum dışındaki şartlar geçen sene ile benzer olursa taban puanın akıbeti de geçen senenin bir tık üstünde yani 70.00 olur
-
Allah affetsin sorular açıklanmadan önce o soruyu 3 yapan arkadaşlarımla baya dalga geçmiştik. Mahcup olduk. ÖSYM güzel kandırdı.
-
Benim KOP sorusu icin anlamadığım bir durum var. Kop un içerisinde Niğde Aksaray Karaman Konya vardı ilk başta. Zaten olmayan olarak Nevşehir yapılmamışsa her turlu KOP un sorusu yanlış yapılmış demektir. Yanı şıklarda hiçbirisi yoktu zaten onu göremeyince Nevşehir’den başka cevap kalmıyor ki . Bu demek oluyor ki bu soruyu yapamayanların KOP un öncesinden de bir bilgisi olmadığını gösteriyor. Evet ben Nevşehir yaptım ama soru yanlış ise iptal olsun tabii ki. Sadece bir tespit
-
2.5 - 10'dan 4 değil de 3 geldi öyle mi? Demek ki güzel çalışmamışız, tam hak etmemişiz. 70 barajını az farkla kaçırırsam üzülmeyeceğim.
-
@Larendeli attığın linki açmadı hocam buna bakın tanımlar var burada http:// www. tuik. gov. tr/PreIstatistikMeta.do?istab_id=600