9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@law http:// www. tuik. gov. tr/PreHaberBultenleri.do?id=30687 hocam buradan en alttaki tablo 6 ya girerseniz direk sorunun şıklarını göreceksiniz.
Eğer hata varsa iptal olsun tabi ama yok gibi duruyor.
-
Aslında bende ev işleriyle uğraşan kadınların iş aramayanların içinde olduğunu düşündüğüm için o şekilde işaretledim fakat ÖSYM farklı kabul etti aslında TÜİK’in tanımında iş aramayanların içinde gözüküyor.
-
Herkesin itiraz hakkı var tabi fakat zannedersem %100 ihtimalle sadece Kop sorusu iptal edilecek.Diğer söz konusu itirazlar olumsuz sonuçlanacak gibi duruyor.
-
3 iş günü süresi bitti artık. Herkesin hakkında hayırlı olsun.
-
Kopa nevşehirin dahil edildiği kararın linkini atabilecek olan var mı ? Themisin idaresinde yazmıyor ama kaimmakamda yazıyor kanuna bi bakmak gerek.herkes yanlış diyor ama kararını göremedik henüz
-
@whshw hiçbir soruya itiraz etmedim.
-
@NikolayRomanov Yüksel Bilgili,Beyaz Bilge ve bi kaç hoca daha soru kökünde hata var dedi ösym yanlışı kabullenip iptal etmezse artık...
-
@ufukcelik2019 hocam dogru o soru sıkıntı yk insan hakları hocaları dogru diyor
-
@siyasalllı hocam kurucu mevzuatinda konya karaman aksaray nigde. Sonradan gelen khk ile nevsehirde var. Belki soruyu iptal ederler belki biz kurucu mevzuatini sorduk derler. Tamamen muamma bence
-
@whshw buldum hocam karar sayısı 2016/8870 miş.
-
@Tardukağan, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
3 iş günü süresi bitti artık. Herkesin hakkında hayırlı olsun.
Değerli dostlar, "taş toprak sanayisi" sorusuna itiraz edildi mi acaba? bilgisi olan var mi? Sevgiler saygilar.
-
@Mamacola hocam o soru yüzde bir milyon doğru, net bilgi. Çünkü birinci beş yıllık sanayileşme planı döneminde dokuma maden kimya seramik kağıt alanında fabrikalar açıldı. Seramik ve kağıdın hammaddesi de taş toprak sanayisi olduğu için cevap taş toprak sanayisi olacak. Çünkü diğer şıklar çok alakasız. Umutlanmayın diye detaylı açıklama yapayım dedim, sevgiler
-
@lawyer77 70 ekler misiniz hocam
-
@teta anladim hocam tesekkur ederim.
-
@teta hocam taş toprak sanayisi hangi kaynakta yazıyor acaba merakımdan soruyorum yasin cobanda yazmıyordu o bilgi
-
@modifix hocam taş toprak sanayisi yazmıyordu ama hammaddesi onlar. Diyoruz ya bu sınav dikkat sınavıydı. Burada da dikkatli olmamızı istemişler. Ben yasin çobanın kitabını baştan sona 4 kere okudum. Çok çalıştım. Diğer şıklar çok alakasızdı. Hammadde sanayi olarak sormuş. Seramik sanayisi dememiş de taş toprak sanayisi demiş.
-
şimdi tam olarak hangi sorulara itiraz edildi
-
Arkadaşlar ben mobil olduğum için ve tam düzeni bilmediğim için ekleyemiyorum
@dlkaptan isimli arkadaşımız bu formülü ve sırayı düzenliyordu. Eğer mesajımı görüyorsa düzenlerse ben de sevinirim. Çünkü gerçekten emek verdi buraya kadar. Dediğim gibi mobilden olmasam el atardım
-
@siyasalllı https://www.mevzuat.gov.tr/MevzuatMetin/4.5.642.pdf buradan herkes görebilir. 5. sayfadaki tablo ile de eklenti görülebilir.
-
@çölkaplanı hocam
1)Türkçe çıkarım/öznellik sorusu
2)Türkiye ekonomisi iş aramayanlar sorusuna arkadaşımla beraber başvurduk