9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@aslan_-_90 yani hayirlisi olsun o zaman hocam ne diyim yanlissa iptal edilsin tabi
-
@aslan_-_90 ben sanmıyorum ama iptal olursa da şaşırmam bekleyip göreceğiz
-
Arkadaşlar iktisattaki soruya itiraz edildi mi
-
@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Osym sorulari iptal etmezse iş yargiya tasininca nolcak ? Mulakat sirasinda mahkemeden karar cikmazsa o işi nasil hallediyorlar
Ben de merak ediyorum bilen var mı acaba
-
Iktisattaki monopol sorusu hatalidir
-
@ank3435 iktisattaki soru için itiraz edildi mi
-
@Yunus1059 yarın edecek olanlar var gibi görünüyor
-
Eee şimdi monopol ve nevsehir iptal edilirse baraj kaç oluyor? Yüksek kapatmazsa sınırdakilere çok iyi olacak ve olsun da yani...
-
@ank3435 benim gördüğüm kadarıyla monopol ve nevşehir kesit hatalı tek yargıç için birşey söyleyemem ama türkçedeki sorunun hatalı olduğunu dusunmuyorum
-
Arkadaşlar bu KOP un kapsadığı iller 642 sayili khk ya göre aksaray karaman konya niğde.. KOP un sitesinde 2016 yılında bakanlar kurulu karariyla yeni iller eklendi ibaresi var da mevzuat.org da o kararlar yok. Geçerli mevzuatta bu 4 il var
-
Arkadaşlar monopol sorusu için itiraz edecekler var mı onu bilelim ve ona gore davranalim
-
@montekristo benim cevabım dogru kabul edildiği halde sorunun yanlış oldugundan eminim. Bölge idarelerine iller eklenmesine dair khk var 2016’da. Eminim okudum hatta.
-
@cevatcobanli444 khk olarak gözükmüyor bakanlar kurulu karari diyor sitesi. Verilen numaralara baktım goremedim oyle bir karar. Eklendigine dair karari mevzuat.org dan bulup atabilir misiniz? Bakiyorum bulamıyorum
-
@Yunus1059 hocam yine de itirazinizi yapın mutlaka edilir diye dusunuyorum ama siz de yapın ben yarın diğer sorular icin yapicam oncellikle netleştirmek icin hocalarımın yanina gidicem tabiki de
-
@marjinalmaliyt57 yarın son gün nasıl yapıcaz ben ankarada değilim yetişir mi itiraz
-
@Yunus1059 postaya verilen tarih esas alınır diye biliyorum, lakin arayıp teyit ettirin isterseniz.
-
@Yunus1059 hocam faks ta çekebilirsin kayıtlara alırlar. Çünkü kurumlar faksla da işlem yapar ösym yaparmı teyit etmek lazim
-
@Yunus1059 posta tarihi esas alınır
-
Bu iktisat sorusunu benim gibi yanlış yapan var mi?
-
75 de bende var arkadaşlar ekleyemedim