9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@399mia ah kardeşim benim mülakata kalayım da o kısmı düşünürüz
-
http://tuik.gov.tr/PreIstatistikTablo.do?istab_id=2265 Ev işleriyle meşgul olanlar cevabı doğru bu soruda bir hata göremedim.
-
@399mia bak bak birde burada adalet falan diyor mülakata kalırsan referasn aramayacaksın yani öyle mi
-
@parpp2 aramadığım için 2 yıl elendim kardeş vicdanım çok rahat. Ne oldu zoruna mi gitti az önceki o üslübünü eleştirmem mülakata kalsanda bu üslüp ile olamazsın ben burdayım yazarsın
-
@399mia sdfkjzsşdfjşsdkjfşaksdjfzşkjdvzş
-
@IS-LM hocam ıktisat benim alanım değil mikro iktisat biraz bilgim var 2 tane emin olduğum vardı onu da işaretledim yanlışım çıkmadı 50 bende buldum ama işaretleyemedim korkudan yani yüksel bilgili detaylıca açıklamış soruyu isteyenler buyursun baksın iktisatta ehil değilim o yüzden yorum yapamam ehil olan kardeşlerim var onlar değerlendirsin. Nevşehir sorusunu doğru yaptım ösym cvp anahtarına göre. Ancak yanlışsa yanlıştır yapacak birseyim sonuçta 72 alan kadar 68 alan kardeşimiz de hak ediyor.
-
forum her sınavdan sonra böyle saçma tartışmalarla dolup taşacaksa ne diye devam ediyor kapatın başlığı gitsin millet birbirine sövecek nerdeyse kaymakam adayı olacak belki de burdakilerin yarısı konuşmalarınızı özenle seçip empati yaparak konuşmanız lazım belki de kalp kırmaya gerek yok arkadaşlar sonuç açıklanana kadar uzak kalmak iyi olacak buralardan .
-
@slimreaperr ya ne alaka. özelden konuşuyoruz şuan. sorun falan yok. neden bu kadar duygusalsınız
-
@parpp2 duygusallıktan değil forum karşılıklı bilgi paylaşım amacında ve seviyeli bi sohbet havasında olsa daha iyi olur diye düşünüyorum tartışmalarınızı illa yapacaksanız özelden yapabilirsiniz
-
@slimreaperr üstad bunlar bu yıl türediler. Geçen yıl daha nezihti form.
-
@mike06 sonraki sözün nerede o eski bayramlar falan mı
-
Tam olarak ne zaman açıklanır sınav dostlar.
-
@böğürtlen Bilge Beyaz da o soruya hatalı diyo arkadaslar
-
@aslan_-_90 hangi soru
-
arkadaşlar ben türkçe sorusu için itiraz yaptım. siz de önemseyin bu konuyu mutlaka. hakkımızı yedirmeyelim
-
@mike06 yok asıl bozulma geçen yıl başladı. Net hatırlıyorum avukat olduğunu söyleyen millet ile alay eden dava açmakla tehdit eden biri vardı hatta sonra hesabını sildiler. Benim ilk forumda takılmaya başladığım zamanlar süperdi ortam KaymakamAdaylıgı vardı @canmavi üstad yazardı ve tek tek ismini sayamayacağım güzel insanlar vardı. O zaman mülakat sonucu beklemesek bile bekleyenlere gece yarılarına kadar nihai liste açıklanacak mı diye beklerdik. Bu sene bu heyecanı kendimiz için de yaşarız inşallah. Her şeye rağmen forumun kaliteli olduğunu düşünmüyorum ayrıca birbirimize karşı daha hoşgörülü olmalıyız
-
@srsmn tuik is aramayip,calismaya hazir olanlar diy tanimliyor. Osym ise sadece is aramayanlar diye tanimliyor sıklarda. Kaldiki net olarak tuik tanimlamis oldugu ve osym nin dogru kabul ettigi tanimlara bakarsanız hepsinin icinde iş aramayanlar ifadesi gorursunuz ki bu en geniş tanım olur.
-
@Keynesin-Faizi 4 Aralık da hocam
-
@2-AbdülhamidHan Ama, Bilge Beyaz ve Yüksel Bilgili hoca iptallik diyo
-
@The-kaymakam forumun kaliteli olduğunu düşünüyorum olacaktı