9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Kesin olan şey, ilk 400'ün dolacağı ve barajın 72-73 ü geçeceği.
-
@399mia bu sinav asla 80 ile kapatmaz yok oyle bir dunya ancak 72 veya 73 ile kapatmasi olasidir
-
@parpp2 yüzde 5 hatalı sorudan bahsediyoruz nekadar önemli bir oran olduğunun farkında olmak lazım çalışıp emek veren insan her olasılığı da düşünecek elbette hakkını da arayacaķ gece gündüz demeden çalışıp sınava giriyoruz
-
Büyük derecesi olanlar 80 duymadık diyorlar bu umut verici ama forum göre katlanan 80 artılar umut kırıcı ve çelişki
-
@suigeneris123 kardeşim seni inan çok iyi anlıyorum. bunu laf olsun dıye de söylemiyorum. yaklaşık 4 yıldır sabah akşam ders çalışıyorum ben de. fakat insanlar bu durumu cidden kullanıyor. tekrar tekrar söylüyorum ama sayıştay mülakatını sırf kaybeden birinin hırsı yüzünden 1 yıl bekledim ve sonunda bekledığımızle kaldık sınav iptal de edilmedi.
-
@suigeneris123 yüzde 5 i hatalı olursa sınavın iptal olacağının bir kaynağı var mı hocam?
-
@Larendeli İşte o madde: "Yapılan sınavlarda hatalı sorulara tekabül eden puanlar eşit şekilde diğer sorulara dağıtılır. Ancak, soruların yüzde beşinden fazlasının hatalı olduğunun tespit edilmesi hâlinde sınav iptal edilir ve en kısa sürede yeniden sınav yapılır." (Madde: 18, 2. Kısım)
-
@suigeneris123 nerede geçiyor hocam bu?
-
@Larendeli meb yönetmeliği
-
62-63 NET YAPAN 1000
64-65 NET YAPAN 500
66-67 NET YAPAN 400
68-69NET YAPAN 300
70-71 NET YAPAN 200
72-74 NET YAPAN 100
75-77 NET YAPAN 50
78-82 NET YAPAN 25
83-86 NET YAPAN 10
87 ÜSTÜ 5Gecen sene böyle bir liste vardı arkadaslar.3 aşağı 5 yukarıda boyle gelir sonuç.
-
@hasi-moto Hocam yazdığınıza göre ilk 200’deyim. Bu imkansız kaldı ki 70 net baraj neti, buna göre mülakata 200 kişi gidecek ve her iki kişiden biri mülakatı geçecek ki bu teamüllere aykırı bir durum
-
@underwood yanlış anlamışsın.karşısındaki sayilar o kadar net yapan sayisi onları toplaya toplaya yukarı çıkacaksın.
-
Ya acikcasi bazi arkadaslar masallah zehir gibi. İllaki 75 ustu netler cikacak. Onlari da cani gonulden tebrik ediyorum emeklerinin karsiligini aldiklari icin ama sorun yuksek net cikarmak degil ki bu sinavda nasil bu kadar insan uctu gitti bence soru isareti yaratan kısım bu
-
Umarım 70 üstü herkes mülakat görür zira seneye ilk 200e girmek gerekecek . Herşey gönlúnüzce olsun.
-
@siyasalllı niye
-
@hasi-moto hocam planan alımın 50 kisi olma ihtimali yüksek .
-
@siyasalllı 100 kisi rituel olmuş ama kaynağıniz saglam heralde
-
@hasi-moto çünkü seneye yeni rakipler gelecek şimdiden yenilerin umutlarını kırmak için çalışmalara başladı arkadaş. Onun yerine sınav tarihi açıklandıktan sonra çalışmaya başlayacağına çok daha öncesinden başlasa çalışmaya belki burda rakip elemeye çalışmazdı.
-
@siyasalllı planlanan alım 50 kişi falan değil gelip milletin aklını karıştırma. Kim dedi 50 diye? O kadar duyumculuğun vardıysa sınav öncesi nerdeydin? Arkadaşlar moralinizi bozmayın 50 kişi falan diye bir muhabbet yok merak etmeyin.
-
@hasi-moto burada saldıracaklar ama ilan gelince görürüz.Umarım 100 kisi olur çünkü ben de sizin gibi kazanmaya çalışıyorum. kimsenin umuduyla oynamıyoruz tam tersine daha cok calışmak gerektiği uyarısını veriyorum . Bazı arkadaslar gibi kazanmassınız demiyoruz.