9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Willsmithh şıklardaki bütün iller çok makul gibi duruyor aslında,kolay bir soru değildi aynı şıkları 2009 yılında da kullanmışlar sadece Siirt yerine Yozgat vardı.
-
Soruyu görsel olarak yüklemek istiyorum ama yeterli yetkiniz yok diyor ne yapmam lazım,yardımcı olursanız sevinirim.
-
İtiraz edilen tüm sorular belli mi
Ağrı
Monopol
Tek hakim
KOP
Bunlar dışında itiraz var mı -
@Etiketsiz Bir de işsizlikle ilgili soru var
-
Eger 2 soru iptal edilirse basit hesaplamaya göre 70 net barajı otomatik olarak olan karşılığı 71.42 mi olacak yoksa 69 net yapan bir insan da barajı 70.40 ile geçmiş mi sayılacak?
-
@siyasalllı Baraj 70 puan, 2 soru iptal edilirse 68,75 net yetecek
-
Adil olan şu şekilde bence
2 soru iptal oldu diyelim
100/98 yaptığımızda cevap bir sorunun puanı oluyor oda 1.0204
Sonra bu rakamı net hesabımıza çarpıyorum mesela 69 netim var
69*1.0204
70.408 yapıyor bu şekilde bulunan puanın barajı geçmesi lazım ben bu şekilde anlıyorum -
@Etiketsiz türkcedeki cıkarım sorusuna da itiraz var ama onu iptal etmezler gibime geliyor
-
@Etiketsiz aynen oyle hocam
-
Bana da o kadarı fazla geldi
Benim iptal olasılık sıram
KOP
Ağrı
Monopol
Tek hakim
Ev hanımları
Çıkarım sorusuEn fazla 3 tane iptal olabilir bence 4 te olay başka yerlere gider ösym de bunun farkında 4 soru iptaline yanaşmaz
KOP ile beraber belki bir soru daha iptal olabilir
-
1 soru iptalinde 69,5 net
2 soru iptalinde 68,75 net
3 soru iptalinde 68 net
4 soru iptalinde 67,25 net70 baraj puanının üstüne taşır.
-
sadece kop ve monopol iptal edilecek. Lütfen alanında yetkin hocaları takip edelim. Sağlıklı bilgilerle konuşalım. Ben yanlış yaptım o yüzden inşallah iptal ederiz kafasından çıkalım:) ve insanları boşuna umutlandırmayalım. Sevgiler.
-
@marjinalmaliyt57 '' Türkiyedeki insanların çoğunun bu bilgi ve eserlerden habersiz oluşu oldukça üzücüdür'' sizce şurada çıkarım var mı allah aşkına arkadaşlar ya şu soruyu tartışmak bile zaman kaybı. Çıkarım demek olaydan sonuç çıkarmak demek. Yazar burada kişisel duygusunu belirtmiş. Bir yerden birşey mi çıkartmış tartışıp vaktinizi harcamayın bile. Tek yargıç sorusu da mevzuatta yazıyor arkadaşlar. tek yargıç sadece kabul edilebilirlik incelemesi yapar çünkü tek yargıç yargısal bir formasyondur. Rapor hazırlamak, başvuruları kayda geçirmek gibi görevleri yoktur çünkü bunlar idari formasyonların yapacağı işler. Biri yargısal birim diğerleri idare birim, buradan bile ayırabiliriz.
-
@teta dostum iyimisin ? Hangisine itiraz edildi diye soruldu ben de edenleri duydugum icin yorum yaptım. Bu soru hakkinda seninle tartışmam bile. Boş yere sataşmaya calışma yanlış kapıdasın. Hadi eyvallah
-
@marjinalmaliyt57 hayır hayır yanlış anladın. Sataşmadım. Üslubum yanlış olmuş tekrar konuşurken farkettim kusura bakma.
-
@teta evet burada çıkarım var. soru kalitesiz.
-
@teta
insanların bu çalışmalardan habersiz/ilgisiz oluşu neden; bunun üzüntü verici oluşu sonuç,çıkarımkalitesiz bir soru bana göre.
-
@k-k insanların habersiz oluşu öznel bir yorum değildir ki çıkarım olsun. Çıkarım, olaylardan çıkarılan kişisel sonuçlardır. İnsanların habersiz bilgisiz oluşu subjektif değil objektif bir bilgidir. Ben katılmıyorum size hocam.
-
@k-k üzüntü vermesi de ayrıca olayla ilgili olmadığı için çıkarım olmaz. Yazar kendi hissiyatını belirtmiş orada. Olayla ilgili bir yorum da bulunsa kendince dediğinize katılırım.
-
Simdi tekrar baktim da turkce sorularina. Ne sorularmis arkadas bu kadar yanlis yaptigima şaşmamali