9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar geçen seneki kaymakamlık başlığında sınav sonrası yazılanları okumanızı tavsiye ederim 27 Eylül'e kadar birçok muhabbet döndü aynı şu süreçte şahit olduğumuz gibi tartışmalar birbirini ağır kelimeler ile itham etmeler, tehditler vs. Sonrasında ne mi oldu? 27 Eylül geldi sonuçlar açıklandı herkes birbirinin hakkına girdiği ile kaldı. Belki bir iki kişi hariç kimsenin dediği gibi de olmadı sonuçlar. Ne standart sapma uygulandı ne de bir hocadan alınan bilgi ile 73 ile kapattı. Demek istediğim bütün günümüzü burada birbirimize laf yetiştirerek geçirmeyelim. Kimse birbirinin hakkına girmese bile burada en değerli şeyin 'zamanın' zayi olmasına vesile olmayalım.
-
@aslan38 açıkcası ben o soruda isin icinden çıkamadım boş bıraktım. ben her iki sorunun da iptal olacağına inanıyorum başka da iptal olmaz . Bu tartışmalar üniversite sınavlarında da oldu hesaplamadan çıkartırıyoruz ama sınavda bu öğrencinin hatalı sorulara verdiği zaman kaybı nasıl telafi edilecek tartışması vardı ki haklı da bir tartışma ben monopolle kopa min 5 dakka ayırmışımdır şahsen.
-
Değerli dostlar ve canlar,
Bu sınavda cuvallayan dershaneler ve bu sınava yönelik olarak yayın çıkaran kitaplar oldu.
Özgün 20 soru hiç bir kitapta ve yayında yok.
Bu sınav için dersaneye gitmeyin paranıza yazık etmeyin bu sınav için kütüphaneye gidiniz Ankara Milli Kütüphane İstanbul Üniversite kütüphaneleri ve Marmara üniversitesi ile Ankara üniversitesi hukuk bölümleri hangi kaynakları okutuyor ise onlara bakınız ve iktisatta kesinlikle temel ders kitabı ile çalışınız.
Ahmet nohutcu hoca ayrintili anlatmış diyene bakmayın bu işin kitap olarak en yakını onda
Ama sakın dersaneye gitmeyin vaktinizi paranızı yedirmeyin.
Sevgi ile -
sınav anından sonra üye olanlar forumu izlenemez duruma getirmeyiniz lütfen!
-
@siyasalllı haklısınız böyle bir dezavantajı var ama o soruyu doğru saymamanız gerekiyor zaten, kendinizi 99 soru üzerinden değerlendirmeniz gerekiyor (tabi bu konunun muhattabı kurum süpriz bir karara imza atmaz ise)
-
''İnsanın en şiddetle istediği şey, olanaksız olandır. [...] karıştırır durur tutkuyu, doyurulmasının olanaksızlığına ilişkin binlerce kanıtla.''
Saatin Gizli Yüreği | Elias Canetti
-
@hll
En iyisini yapmışsınız insan her yaşta doğru olanı düşünemiyor benim bu sınav 6 senedir aklımda ama bu denli sorun çıkaracakları aklıma gelmedi bu sefer de örgün okumak için yaş geçti hayırlısı ama senin adına sevindim doğru olanı yapmışsın -
@Willsmithh
Kardeşim Allah için bari bunu yapmayın kimse Aöf manipilasyonu yapmaz bununla uğraşmaz cidden yani kesin gibi konuşmak ne derece doğru insanların bu süreçlerde neler yaşadığını nereden bileceksiniz lütfen şu dünya için birbirimizi üzmeye değmez kimse manipilasyon yapmıyor sadece bu konuda bir mağduriyet var ses yükselmeye başlamış buradan farklı anlamlar çıkarmayın -
@Willsmithh
Sadece bu mecra popüler olduğu için insanlar sıkıntılarını dile getiriyorlar burayı araç olarak kullanıyorlar manipule etmek için değil forumun amacı da bu değil mi? -
@VİNNİE-JONES hocam zan da bulunmak doğru değil ama dönen sohbetler hep aöf üzerinden olunca bizim aklımıza bu geliyor cidden bir sorun varsa forumda başlık açıp orda toplanıp çözüm önerileri ve hareket alma konusunda tartışmalar olabilir burda başlık amacından sapıyor kimse aöf düşmanı değil mesele başlığın kullanılması
-
@Willsmithh
Kesinlikle bu konuda haklısınız özel Bi konu olduğu için özel Bi başlık altında konuşulabilir size hak veriyorum -
Şöyle bir baktımda hakikaten çok gergin bu sene forum itidal çağrısı gerekiyor
Lütfen arkadaşlar biraz daha forumu yapıcı kullanalım kısır ve sonu gelmez tartışma mecrası haline getirmişiz her konuda -
@VİNNİE-JONES geçen senede boyleydi mulakat asamasinda da boyle oluyor dinav aciklandiktan sonra herkes helallik alir birbirinden
-
4 aralikta mi aciklanacak arkadaslar
-
@dlkaptan KOP sorusunu doğru yapan bilmeyerek yaptı bilgisiz demeniz cidden ön yargılı bir tavır. Soruyu ben doğru yaptım. Soruyu ilk okuduğumda direk öncüllere kaydı gözüm 3 ü de var dedim şıkşarda hiçbiri ifadesini aradım yoktu. O zaman bilgimi yoruma döktüm ve Konya, Aksaray, Niğde, Karaman ilk başta bu projedeydi dedim ve Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale sonradan girdi projeye dedim ve 1. 3. Öncülün ilk etaptaki şehirler olduğunu bunların kesin var olduğu yorumladım. Nevşehir sonradna eklendi dedim yanlız 2 oluyor başkada yorum yapamadım. Ve o şekilde soruyu çözdüm. Üstelik aklıma 642 sayılı kanunda geldi orda Nevşehirin oldumadığı biliyordum. Şimdi ben bilmeyerek mi çözdüm veya benim gibi düşünen olmadı mı? Kesinlikle oldu. İptal edilir mi bilemem hak neyse o olsun. O soruyu çözen doğru yapanlar benim gözümde detayını bilen kişilerdir. Yanlış yapanlarada bilgisiz diyemem yorum yapmamış iptal olacagını düşündüğü için yapmamış olabilir.
-
@SonMaliyeci, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@dlkaptan KOP sorusunu doğru yapan bilmeyerek yaptı bilgisiz demeniz cidden ön yargılı bir tavır. Soruyu ben doğru yaptım. Soruyu ilk okuduğumda direk öncüllere kaydı gözüm 3 ü de var dedim şıkşarda hiçbiri ifadesini aradım yoktu. O zaman bilgimi yoruma döktüm ve Konya, Aksaray, Niğde, Karaman ilk başta bu projedeydi dedim ve Nevşehir, Kırşehir, Yozgat, Kırıkkale sonradan girdi projeye dedim ve 1. 3. Öncülün ilk etaptaki şehirler olduğunu bunların kesin var olduğu yorumladım. Nevşehir sonradna eklendi dedim yanlız 2 oluyor başkada yorum yapamadım. Ve o şekilde soruyu çözdüm. Üstelik aklıma 642 sayılı kanunda geldi orda Nevşehirin oldumadığı biliyordum. Şimdi ben bilmeyerek mi çözdüm veya benim gibi düşünen olmadı mı? Kesinlikle oldu. İptal edilir mi bilemem hak neyse o olsun. O soruyu çözen doğru yapanlar benim gözümde detayını bilen kişilerdir. Yanlış yapanlarada bilgisiz diyemem yorum yapmamış iptal olacagını düşündüğü için yapmamış olabilir.
Zaten bilgisiz diyen yok usta aşırı hatalı tartışmanin anlamsız olduğu soruda hala yorum yapılmasi bana aşırı saçma geliyor hadi 642 sayılı kanun yazsa ki o kanuna göre bakanlar kurulu kararı ile bu iller değişebilir diyor ve 2016 2.posta iller ekleniyor sorunun tartışacak bir yanı yok yine soru hatalı oluyor
-
Kopu bende nevsehir yaptim ama sonradan eklenen sehirleri bilmiyordum. En cok dikkatimi ceken soru hakkinda fikri bile olmayan insanlar hemen ayaga kalkti soru yanlis diye. Yanlissa yanlistir iptal edilcekse de bunun karar merci biz degiliz uygun gorurlerse iptal ederler. Ki bence biz mevzuati sorduk deyip iptal etmicekler o zamanda eminim soru hakkinda fikri olmayanlar yorum yapcak
-
burayı terk edelim bildirimi kapatalım...Baydı..
-
Arkadaşlar itiraz sayısının herhangi bir önemi var mı soru iptali için ?
-
@mia_nur bildigim kadarıyla ciddiye alma olasılıkları artıyor. Sanırım yeterince 5 soru hakkında ciddi itirazlar oldu. Hak aramayı kendine borç bilen cok arkadaşımız var şükürler olsun ki hiç biri de klavye delikanlısı degil