9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@kaymakam-rüzgar 1 haftadır yaptığınız goy goyun niyeti belli oldu yukarda sayfada arkadaşlardan birisi bu manipülasyonu aöf için olduğunu söylemişti galiba öyle
-
silinmiştir
-
Şu aöf konusu bir salın valla bu gercekle en agr yüzleşmiş birisi olarak benim bile migdem bulandı.
-
@kaymakam-rüzgar hadi yav hadi hadi başka kapıya git orada manipulasyonunu yap. Saygısızlık etme! Hangi cümlelerimden bu yorumları çıkardın da böyle konuşuyorsun. Saygısız! Müslümanlığımı sen mi ölçeceksin? Hangi hadle bunu yapıyorsun. Ben senin kardeşin falan da değilim. Burada kaymakamlık hayali kuran insanları rahat bırak.
-
KOP sorusunda Nevşehiri işaretleyen soruyu yanlış yapmıştır, doğrusunu bilmediği için yanlışı (Nevşehiri) doğru saymıştır. Soruya verilecek tek bir cevap dahi YOKTUR. Baz alınan şey bir site değil Bakanlar Kurulu Kararı'dır. Bu soru iptal edilecek diye mağdur olan olamaz zira soruyu doğru sorsa (hangisi yer almaktadır) nevşehir yok diyenler nevşehiri dahil değil diye düşüneceklerinden soruyu yanlış yapacaklar idi.
-
@Willsmithh ben en başından beri şunları söyledim.
1 ) AÖF kaymakam var
2) stres yapma 70 ile kapatacak ve 350-380 arası aday mukakat görecek.
3) kop ve iş aramayanlar sorusu hatalıdır
4) ÖSYM bek baglamayin mahkeme kararını bile uygulamiyorlar.
5) haksızlık var ise cimer ve sosyal medya ile hakkınızı arayınız
6) iktidar ve avaneleri ile muhaliflere bel bağlamayın
7) Rabbimiz hepimize rahmet ve merhamet ihsan etsinHala daha sözlerimin arkasindayim
Asla dilsiz şeytan olmayacağım. -
Arkadaşlar siyaset bilimi ve uluslararası ilişkiler bölümünden eşdeğerlik alan bana ulaşabilir mi ?
-
@VİNNİE-JONES biliyorum hocam gecen sene baya konusmustuk sizle mulakata kalmistiniz olmamisti insallah bu sene olur. Benimde aof diplomam var orgunde var. Aofun kaymakamlikda cok sansi olmadigini bildigim icin 29 yasimda. Istanbul siyasala girdim 32 de buradan mezun oldum. Galatasaray universitesi işletmeye girebiliyorken puani cok daha düşük olmasina ragmen kaymakamlığı gercekten istedigim için istanbul siyasala girdim. Yaptigim arastirmalarda gordum ki au sbf ve iu sbf kaymakamlıkta en cok tercih edilen fakulte oluyor. Hatta bunu ilanlarda bile ustu kapali belli ediyorlar. Normalde ilanlarda fakulte isimleri basta ki harf sirasina gore yazilir. Kaymakamlik ilaninda siyasal bilgiler fakultesi, hukuk, iktisadi idari bilimler seklinde yazilip siyasali en one alirlar. Bence onemli olan insanin nereden mezun oldugu degil kendini nekadar gelistirip bu meslege ne kadar uygun oldugudur. Ama maalesef ulkemizde boyle bir sistem var.
-
tehdit içeren ileti silinmiştir
-
@kaymakam-rüzgar oo tehdit var hocam!!! Eyvallah....
-
@kaymakam-rüzgar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Neden mi iptal etmeyecek ?
Lütfen kamu baş denetciligi raporlarını girip sitesinden bakınız milli eğitim ve YÖK,ÖSYM nasıl bu kurumdan gelen şikayetleri dikkate almadığını görünce anlayacaksınız.
Nasıl bel baglarsiniz ben inanın anlamıyorum.
Bu kurum çürümüştür.İzahını yapayım : kurum en son yapılan sınav ücretleri için bir açıklama yaptı dedi ki biz 2018 yılında 735 mio TL para topladık ve sanırım 720 mio harcama yaptık.Guzel kardeşim soruyorum sana elini vicdanına koy nereye harcandı kalem kalem açıklamadı neden !? Bunlar bu kurumun malesef çürüdü günü gösterir.
Gelelim başka bir taraftan izaha ki burası diğeri gibi facia ....mahkeme kararlarını uygulamamak sen bu kurumun senin dilekceni dikkate alacağını mi sanıyorsun ... Budami yetmedi gelelim çalınan sorulara geçmişte senin gibi sınava girip kazanıp elenen arkadaşlar yada kazanamayip kıl payı elenen arkadaslarimiz kendilerini yıllarca mal gibi hissettiler kim buna neden oldu bu çürümüş kurum sen hala güven mi duyuyor Sun yarın 2025 bir alt yazı ile şu haberi duyarsan pekte şaşırma " 2019 kaymakamlik sınav soruları çalınmış " verebiliyormusun garanti !Doğru söze ne denir.
-
silinmiştir
-
@paretowilfredo eşdeğerlik alınan bölümler hakkında bilginiz var mı?
-
@kaymakam-rüzgar, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@teta bu üslubun bedelini sana çok ağır ödetirim.senin karşında klavye delikanlısı yok terbiyesizlik yapma tanımadığın insanlara bu şekilde davranma seni son kez herkesin huzurunda uyarıyorum ...boyunun ölçüsünü alırım senin .
Forum yönetimi şu arkadaş hakkında gerekeni yapar mısınız artık, şuraya sınavla ilgili bilgi yorum vs. almaya giriyoruz her girdiğimde bu arkadaşın manipülatif yorumlarını, kavgalarını tehditlerini okumak zorunda mıyım?
-
@kaymakam-rüzgar asıl sen kimsin Beni ayete yorum ekleyen akıl olarak gösteriyorsun. Sen kimsin sen? Burada klavye delikanlısı olan biri varsa millete yargı dağıtmaya çalışan sensin. Hayırdır buranın köy değneklisi sen misin?
-
@teta ben sana tek diyeceğim şu sana hakkımı helal etmiyorum.
Sen beni burada verdiğim emeği manipülasyon ile farklı noktaya çektin.
Belki kaymakam olursun vali olursun lakin hakkımı helal etmiyorum ve sana kesinlikle cevap yazmayacagim.
SANA HAKKIMI HELAL ETMİYORUM -
@kaymakam-rüzgar senin buradaki emeğin hiç masum değil ben sana söyleyim. Bak sınava girdim gireli burayı takip ediyorum. Senin gibi peşin hükümlü, insan yaftalayan yorumlar hiç görmedim. Yanlış yapıyorsun dedim müslümanlığıma kadar geldin. Tepki gösterdim. Beni tehdit ettin. Buradan senin benim üzerimde bir hakkın çıkmaz zaten. O yüzden hakkını helal etmesen de olur. Mesele kaymakam yada vali olmak değil. Oluruz olamayız nasip de ne varsa o olur. Ancak insanlar stres içerisindeyken olayları başka yerlere çekip menfaat sağlamaya çalışmak hiç doğru değil, bilesin.
-
Beyler bayanlar arakadaşlar zor bir sınavdan hepimiz geçtik 4 yıldır bu işin içinde olan biri olarak söylüyorum artık her şeyi bir kenara bırakın 4 aralığı bekleyin. Şu forumda kaybettiğiniz enerjiye yazık. Kimse kimseyi tanımıyor ama rahat bir sekil de konuşabiliyor. Bunlar doğru şeyler değil. Saygısızlık yapmayın birbirinize. Bu forumlar şeffaf güvenilir bilgi paylaşım yerleri olduğu sürece faydalı olur. Burda spekülasyon manipulasyon vs yapmak doğru olmaz. Yada watsapp sohbet grupları olarak kullanmayın.. birisi kuyuya bir taş atıyor kırk kişi çıkarmaya çalışıyoruz. Zaten son cevabı 4 aralık 'ta Ösym verecek. Bu kadar stres e gerginliğe gerek yok. Az sabir. Siyasi yada ideolojiden uzak kaymakam adayları olmanız dileğiyle hepinize bol şans başarılar dilerim. Bi kusurum olduysa affola.
-
@dlkaptan hocam anlatamadım galiba ben ve bircok arkadasım icinde nevsehirin oldugunu bilerek isaretledik ki kaimmakam'da nevsehir yazıyor zaten.sonradan eklendiğini biliyordum ve ösym nin hatalı soru sordugunu sınavda anladım ve isaretledim.hiçbiri diye şık olsa tereddüt dahi etmeden işaretlerdim. Ösym kanuna göre hatalı soru çıkartılıp tekrar hesaplanır.benim sorum tam olarak şu ;
Ben ve bilincli sekilde bu soruyu yapan arkadaşların 1 neti düşecek ama soru hakkında en ufak fikri olmayan ve sallayan arkadaşın yanlışı çıkarılacak ve +0.25 daha puan önümüze geçecek ben bu haksızlığa dikkat cekmek istedim. -
@siyasalllı monopol sorusu hakkinda ne dusunuyorsunuz