9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaslar bence artik cok takilmayalim kacla kapatir sorusuna cunku olan oldu artik. 70 ve ustu beklesin cunku boylesine bir sinavda guzel bir basaridir bence bu puani yakalamak. Olurda daha yuksek kapatirsa arkadaslarimi tebrik ediyorum bu ustun basarilari icin. Gecen sene ki basliga baktim forumda. Herkes bir sey soylemis ve kimsenin tahmini tutmamis netice itibariyle liste bile dolmamis. Burda bir kac kisi gordum turkce netim yok ama 80 netim var diyen. Doguruyu soyleyende cok yalan soyleyende cok netleri konusunda
-
@arslanbey46
Hocam valla bende 70 71 gibi bekliyorum adı üstünde tahmin -
Arkadaşlar Facebook’ta ne yazıyorlar ise tersi çıkar merak etmeyin. Kimseye pirim yaptırmayın. Yıllardır buradayım. Tahmin mi istiyorsunuz? Gidip amirim e can mavi ye can çelik’e sorun. Başkasına prim yaptırmayın. Geçen sene 75-76 diyordular 400 kişi bile çıkmadı. Kaymakamlık geçmiş sınavlara bakın denilen kadar yüksek kapatan sınav var mı? Klasikler hariç. Yok. Burası popüler olduğu için Facebook’tan hızlı bir göç var buraya bu nedenle burası trol kaynıyor artık. Bazı arkaşlar ise hatırlamadığını doğru sayıyor soruların hepsine bakmayıp tahminen bir net söylüyor. Bunlar benim uydurmam değil. Geçen seneler bunlar hep oldu. Sınav açıklanınca herkes kayboldu. Bazı arkadaşlar ise ego tatmin ediyor 4 Aralık’a kadar Bırakın etsinler. Bu sınavı yıllarca kazanmış dereceye girmiş kişilerin netlerine bakın fikir verir size. Dört yanlışın bir doğruyu götürdüğü sınavlarda denilen netlerde kapatması için kaç doğru yapılması gerektiğini düşündünüz mü? Bu sınav 70-71 bandında kapatacak arkadaşlar. Soru iptalleri durumları etkileyecek. Ve son bir not. Buraya bu kadar yüklenmeyin sınav sonrası troller kaybolacak Kazananlar ise mülakat sayfasına geçecek kalacaksınız bir başınıza. O yüzden 70 üstü nasibinde varsa Ankara’ya mülakata gelecektir.
-
@399mia olayı tamamıyla özetlediğin için teşekkür ederim kardeşim bu sene daha az kişi sınava kalırsa şaşırmam
-
@399mia inşallah hocam teşekkürler.
-
@cenk geçen sene bu kadar popüler değildi Faruk takilma bunlara
-
@399mia guzel ozetlemissiniz hocam sagolun ama artık aklı başında insanlar bakıyorum da yazmiyor insanlara laf anlatmaktan bence sıkıldılar benim gibi ki gerek yok laf anlatmaya. Karşındakine soruyorsun hocam nasıl bi soru iptal olmaz işte bak yanlış salt kanun bilgisi diyorsun yok diyor osym bunu iptal etmez diyor hic bir acıklama yapmadan herkesin agzinda tek bir laf OSYM EN FAZLA 2 SORU IPTAL EDER. Ozaman bu tuik neden kurulmuş neden AİHS var biz neden bu sözleşmeye tarafız ? Tüik yanlış tanımlama yapıyorsa ki OSYM iptal etmez denen kisilere lafım ozamab tuik kapatsınlar bir de yeni akıllı bina yaptılar ankara da yazık günah
Yanlış anlamayın hocam beni lafım size degil yorumuzu begendim iki cıft lafda ben edeyim dedim. -
Geçen yılki foruma göre kıyas yapılacak olsa 72 den aşağı kapanmaz. 80 üstü puan yazan az 70 üstü sadece 112 kişi.
-
@marjinalmaliyt57 son günlerde en çok duyulan laf. Tamam kitapta böyle yazıyor doğru söylüyosun haklısın ama ösym bunu iptal etmez. En fazla iki soru iptal eder
-
75.25 ile benide ekler misiniz?
-
ÖSYM'nin mazisi karanlik arkadaşlar bel bağlamayın bu kuruma !
Önünüze gelen kalemtraşlar bile yerli değildi.
Bu kurum malesef çürümüş bir yapıdır.
Bunlar mahkeme kararı olan sınav sonuclarini bile uygulamıyor...sen ne ogrendin idare hukukunda "idare mahkeme kararlarını uygulamak zorundadir,gecikme ya da geciktirme yapamaz binaleyn 30 gün içinde uygular " ...işte bunu yapmayan kurumdur bu ne hukukidir nede eğitime katkısı olan bir kurum bu nedenle iptal etmeyecek şekilde netlerinizi hesaplayın.
ÖSYM ipi ile kuyuya inmeyin.
Hatırlayınız FETÖ nasıl yapılandı ...!!!!ben demiyorum tvler bırakın onu savcilar tarafından hazırlanan iddianamede yer aldı eski ÖSYM başkanı biliyorsunuz fetocu çıktı.
Gecenlerde haber çıktı malum 2012 sanırım kaymakamlık soruları servis edilmiş ...anlayacağınız bu kuruma ben guvenmiyorum.
Allah verede bu sinav soruları inşallah birilerinie servis edilmemiş olsun.
Geceyi yaratan gündüzü ona bağlayan Rabbimize hamd olsun. -
@kaymakam-rüzgar forumda şu ana kadar okuduğum en realist yorum.
-
@michaelcorleone bu yorumu yaparken kimseden ne bir korkum ne de makam için yalanı savunacak kadar dilsiz şeytan olamam.
Bizler yani inananlar Peygamberimize yakışan karakterde insanlar olmak zorundayız.
Dine inanmak ayrı bir konu Peygamberimiz peygamber olmadan bilinen en önemli özelliği "emin insan " olarak taninmaktir.
Rabbimiz bizleri yanlışa sevketmesin ....kaymakam olacağım diye yalaka yapmasın ...kaymakam olacağım diye kapı aşındırmasin ...aofli arkadaşım kaymakam olamadın mi gör siyasete CB ol ve sistemi değiştir ...bundan sonraki kardeşlerimizi madur olmasını engelle ...herşey senin elinde. -
Liste şu şişirilmiş haliyle bile 73 ile kapatıyor içindeki trolleri ve netlerini duygusal nedenlerden dolayı yüksek tutanları da çıkarırsak bence bu 2 - 3 gibi puan düşürür.
70-71 arasında kapatacak gibi duruyor. Soru iptalleri gerçeklesirse 70 sınırında büyük cümbüs olacak. -
@siyasalllı hatali sorular oldugu icin soru iptali olsada olmasada hak kaybina ugramis kisiler olacak yazik
-
Bizleri bu güzel güne ulaştıran Rabbimize hamd olsun.
Değerli canlar malum stres yavas yavaş azalmakta ve zamanın ruhu olan meşgale elbisesi hepimizi sarmakta ...malumun ilanı 4 Aralık'ta sonuçlanacak bizleri o güne ulaştıran ve ulastiracak olan Rabbimize hamd olsun.Sınav ile ilgili olarak değerli dostlar sizlere bir tavsiyede bulunacağım.
" Her bir arkadaşım cimer üzerinden AÖF ile ilgili olarak kaymakam alımı konusunda endişesini yazmasını istiyorum." Eğer susarsaniz teamül diye diye hakkınızı gaspedecekler gibi duruyor ve bu net bir görüntü aldı.
Anayasal hakkınız olan bu hakkı "teamul" adı altında hiç etmesinler...aksi halde yaşam hakkina " bu işin fıtratı " bu diyen zihniyet sizi harcar.
Gazetelere;gazetecilere,you kanalı olan Cuneyt Özdemir gibi kişilere ulaştırın ...tweetter gibi.Size net olarak bir tavsiyemdir.hakaizliklklara boyun egmeyin ve demokratik sesi çıkarın kardeşlerim.
-
@aslan38, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@siyasalllı hatali sorular oldugu icin soru iptali olsada olmasada hak kaybina ugramis kisiler olacak yazik
Kardeşim hatalı soruların iptal olmaması buyuk mağduriyet olacak diğer türlü neden olsun zaten hatalı soruyu doğru nasıl yapıyor bir insan anlamıyorum
-
@kema-boratav sallayarak.
-
@kaymakam-rüzgar forumda yazilanlara gore ilk 400 ün yaklaşık 350 kişisi aöf mezunu en az 50 kişiyi mecbur alacaklar teamül diye bir şey kalmayacak. Tabi ki yazanların dedikleri dogruysa
-
@hll kardeşim o kadar işsiz insan var ki bu mülakatta "şu soruyu bekliyorum" ...neden kaymakam olmak istiyorsun iyi bir iş ve maaşı ve kanunu olduğu için mi ? ....
Hakikaten özel sektor insanların kanını emiyor ve malesef toplumu patronların elinin altında büyük kiyimlara iten bir yönetim var.
Ağır kapitalizm şartları yasanan toplumumuzda yakında hislerim bu yönde anlamsız bir konudan patlama olacak hissi taşıyorum.
Biz kaymakam adayları unutmayınız ki milletin yanında olunuz sakın ola iktidar ya da avaneleri ile iş tutmayiniz gidin muhalefete sarilinda demiyorum ama yakında ters düz olacağız sıkı tutunun.