9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@kykm gozden kacirmisim hocam yazidiginizi. Guzel haber o zaman. Olurda mulakata kalirsak yine arar teyit etmis oluruz
-
Soru iptalleri , Doğru hatırlanan yanlışlar , puan değişiklikleri derken 70 ve üstü mülakata gülümser arkadaşlar ...
-
@RB5168, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Soru iptalleri , Doğru hatırlanan yanlışlar , puan değişiklikleri derken 70 ve üstü mülakata gülümser arkadaşlar ...
Bu foruma bu cümleyi 20. kez yazışın belki de. Herkesinde bir dayanma sınırı var bu forumun da kuralları olduğu gibi!
-
@Tardukağan Eyvallah kardeş
-
@kykm arkadaslar rahat olun denklik gelecektir maliye gibi bir bolume denklik verilmeme gibi bir sacmalik olmaz.
-
@hll benim hala anladığım herkes ayrı ayrı mı alacak denkligi örneğin sbky e verilmiş bende başvurup almak zorundamıyım
-
@hll hocam ben kaymakam adaylığı şubeyi aradım herhangi bir denkliğe ihtiyaç olmadığını söylediler maliye bölümü için
-
@RB5168 monopol sorusu iptal olurmu ?
-
@kaan24 MONOPOL ve KOP iptal olur. Digerlerinden iptal gelirse sürpriz olur diye düşünüyorum.
-
Ağrının da iptal olacağına dair söylentiler var Yüksel hoca da iptal olmalı şeklinde görüşünü bildirilmiş
-
-
@VİNNİE-JONES, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ağrının da iptal olacağına dair söylentiler var Yüksel hoca da iptal olmalı şeklinde görüşünü bildirilmiş
Kaynak?
-
merhaba arkadaslar kaymakamliga seneye girecegim 30 yas cok problem olur mu. genelde gencleri aliyorlar kaymakam olarak 30 yaslarin sansi nedir
-
@mzfrcank gönül rahatlığı ile 5 yıl daha deneyin.. hayat daha yeni başlıyor
-
@kema-boratav
Kaynak söylenti duyum
Duyan benim söyleyen arkadaşım bende sosyal ortam üyeliği yok forum hariç Facebook ta böyle bir konu konuşulmuş ama tabi içeriğini bilmiyorum -
@Aslan-Reyiz
Bilmiyorum ben sadece bu şekilde duydum ben iptal olacağını düşünmüyorum sadece Kop u iptal edecekler görüşüm bu yönde -
@VİNNİE-JONES, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@kema-boratav
Kaynak söylenti duyum
Duyan benim söyleyen arkadaşım bende sosyal ortam üyeliği yok forum hariç Facebook ta böyle bir konu konuşulmuş ama tabi içeriğini bilmiyorumBulamadım ben aradim
-
@kuskonmaz eyvallah saol adamlar daha cok gencleri terci ediyor biz tecrubeli olsakda
-
@mzfrcank kardeşim ben henüz 20 lerdeyim kamu görevine erken başladım. Arkadaşlarım var 33-34-35 lerinde giren. Içın rahat olsun.
-
@mzfrcank tecrübe ve olgunluk konusunun da kişiden kişiye değiştiğini düşünüyorum. Azmi bırakmayalım nasipte varsa olur.