9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@arslanbey46 düşüncesi bile uyku kacırır.Allah korusun hocam 70 olsun bizim olsun
-
@hasi-moto inşallah hocam
-
@arslanbey46 71.50 ‘ye mi düşüyor dostum netin; benim de 71,75 e düşüp 73,185 puan yapıyor sanırım.İnşAllah 70 le kapatır da baraj , 70 ve üstü forumdaşlarla gireriz mülakata
-
70 netin altı zaten mülakata giremeyeceği için 70 de kapatması herkez için en iyi seçenek.
-
@Vincent-Gournay hayır kardeşim bahsi geçen kop sorusunu boş bıraktım 3 üde var diye Monopol sorusunu da yapmamıştim yani ikiside boştu
-
@arslanbey46 şu an iptal olmazsa 71.5 netim.var iki iptal 72.95 yapacak
-
Benim durumum daha karışık 67.75 netim var 4 soruyu ne yaptığımı unuttum yanlış saydım 2 soru iptal olursa 69.1 oluyor hatirlamadiklarimdan 1 i doğruysa 70 i geçiyor
-
@arslanbey46 anladım dostum hayırlısı olsun hepimiz için.
-
@Vincent-Gournay amin insallah
-
Soru iptalleri yuzunden 4 aralikta aciklanmama durumu olabilirmi
-
@murad00 4 Aralık tarihinde hangi soruların iptal olduğunu dahi anlarız.. En az bir en fazla iki soru iptal olur hocam ve bana göre sadece kop iptal olacak gibi.Bu yıl sınav inşallah ÖSYM'ye ders olmuştur diyorum.Özen göstermeden hazırlanmış bir sınavdı genel olarak.Kaymakamlık gibi bir sınav da bu kadar tartışmalı ve kalitesiz soru sorulması kuruma hiç ama hiç yakışmıyor.Ki biz sınavzedeler gecemizi gündüzümüze katıp birçok şeyden feragat ederek sınavlara hazırlanıyoruz.
-
Yiğit yılmaz maximum 73 olarak analiz ettiklerini söylüyor sanırım 70 73 arasi kapatacak
-
@nairu Katılıyorum aynen öyle olacak.
-
@nairu 70 le kapatırsa cok iyi olacak 350 kiside mulakata kalır 70 le kapatırsa
-
Keske daha once aciklama imkanlari olsa. Umarim iki soru da iptal edilir yanlis oldugu icin. Kopu dogru yapip monopolu isaretlemedim. Soru iptalleriyle dengeler cok degisir
-
70 ile kapatırsa 600 700 kisinin mulakata kalma durumu olabilir.
-
@murad00 kaynak ?
-
@Keynesin-Faizi hocam aynı şey 70 den yukarı her durum içim geçerli
-
@nairu, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Yiğit yılmaz maximum 73 olarak analiz ettiklerini söylüyor sanırım 70 73 arasi kapatacak
"Troll hocam bunlar, maksimum 73 müş, 70-73 arası kapatırmış, yok daha neler, 77 ile kapatır!" derler..
-
@Keynesin-Faizi neyin kaynagini istiyorsunuz anlamadım.