9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@VİNNİE-JONES o iptal olmaz hocam
başkan tepav ösym nin muhatap alacağı resmi bir kurum değil. TUİK paylaşmadığı sürece veri kabul edemez.
-
@bozo_ o zaman 4 aralığı bekleyelim hocam
-
@bozo_ bu soruyu yanls yaptim.peki osym tuiki baz aldi ise neden bu sekilde sordu.soru bence iptal olmayacak
-
@bozo_ o zaman 4 aralığı bekleyelim hocam
aynen hocam 4 aralık hepimiz için hayırlısı olur ben illa iptal olur demiyorum ama iptal olması olası. ösym bu ne yapacağı belli olmaz. ama tuik bilgi edinmeye cevap verdi bu yönde veri olmadığına yönelik.
-
@bozo_ bencede resmi vasfı olmayan bir vakifin araştırması baz alinmamali ama bakalım nasıl karar verecekler
-
@mehmetçik bence dönemsel bir eksiklik oldu yada ösym 2018 itibariyle derken 2017 demek istedim deyip geçecek. ancak bence sağlam bir soru değil az önce dediğim gibi tuik bilgi edinmeye bu yönde veri olmadığını söyledi.
-
Valla ösym nin ne yapmaya çalıştığını bilemiyoruz dostlar bazen akademik makaleyi baz alır bazen tuiki baz alır bazen başka bir şeyi kop kesin iptal olur diyorum da komisyondaki üye bu rapordan soru hazırlamış sa iptal etmez yok tuike bakarsa edebilir.Daha önce başka sınavlarda itiraz edildi meb kaynağını değil akademik kaynağı kabul ettiği sorular olmuştu.
-
İptal edilmesi kesin olarak beklenen 2 soru mu var suanda
-
69 nette kalıyorum çok basit soruları kaçırarak demek nasip değilmiş bu kutlu yolda devam edeceğim @amirim 100 kişilik alım olacakmı yeniden üstat
-
@aslan38 hocaların ittifakla yanlış dedigi 2 soru gibi duruo hocam
-
@VİNNİE-JONES o iptal olmaz hocam
Tepav bir araştırma vakfıdır. Devletin resmi bir kurumu değildir. Neden iptal olmasın?
-
İl bazında gsyh tuik 2015-2017 raporunu yayınlamış .2018 verileri mevcut değil yas yıl aralığını yanlış sordu ya tuiki baz almadı ya da ben bulamadım.
Ulusal hesaplar >bölgesel hesaplar>İl bazında gsyh
-
2018 yılı itibariyle ucu açık bı kavram soru iptal etmezler bence
-
Ben bu agri sorusunu bir soruda cozmustum ama nerden aklimda kalmis hic hatirlamiyorum. Valla bu gidisle dukkanj kapatalim cok garip bir sinav oldu
-
@whshw bu gidişle sınav iptal edilirse şaşırmayalım
-
@whshw, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Ben bu agri sorusunu bir soruda cozmustum ama nerden aklimda kalmis hic hatirlamiyorum. Valla bu gidisle dukkanj kapatalim cok garip bir sinav oldu
Aynen bende byerde gördüm doğru yaptım
-
@whshw daha önce çıkmış kaymakamlık sorusu vardı yine cevap ağrı veya Ardahan dı galiba
-
@Willsmithh hocam tam emin olmamakla birlikte yasin cobanin cikmis sorularinda gormus olabilirim. Yine veri degismemistir heralde diyerek agri isaretlemistim
-
2009 Kaymakamlık sorusu bu arkadaşlar, doğru hatırlıyorsunuz "2001 yılı itibarıyla"diye sormuşlar cevap: Ağrı
-
@Mustapha ben soruyu çözdüğüm halde yanlış yaptım dedim ağrıda okadar hayvancılık var hasılat yüksektir diye düşündüm