9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@mordecai 9unda teslim edildi dilekcem ama hala bir donus yok ? kaynadi mi acaba
-
@IS-LM sizin de mi siyaset bilimi ve kamu yönetimi hocam eğer öyleyse kesin gelir cevabınız yakında endişelenmeyin
-
@davidricardo 60 gün müydü
-
@mordecai maliye benim
-
@Alipin18 teşekkürler dostum denemek lazım
-
Merhaba. Ekonomi bölümü mezunuyum. Sanırım denklik almam gerekecek. Denklik sonucu gelmeden sınava başvursam sorun olurmu bilgisi olan varmıdır? Teşekkürler
-
@IS-LM maliye için bir karar bekleniyordu sanırım hocam
-
@kaan2142 başvurular 26 sinda bitiyor gelmesi gecikmez mi denkligin
-
@Alipin18 geç başvuru olarak 9 ekim e kadar devam ediyor. Ben yarın başvurumu yapıp yinede bir deneyeceğim. Sınav kasım da zaten, ilk kez giricem ayrıca.
-
Ekonomik veriler kısmı için hangi kaynaklara bakmak gerekir ?
-
@kaan2142 devam etmiyor 26 sinda bitiyor 9 ekimde yeniden başvuru açılıyor geç başvuru olarak 1 günlüğüne inşallah kazanırsanız başarılar
-
Merhaba arkadaslar 11.kalkin plani ile alakali sizce ne tarz sorular gelir sınavda
-
Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumuna;
2019 yılı Cumhurbaşkanlığı kararnamesi değişikliğiyle Adalet Bakanlığı’na, idarenin tüm yazısız işlemleriyle teamüllerinin incelenme ve denetlenme yetkisi verilmiştir.
Eşitsizliğin ve adaletsizliğin giderilmesi maksadıyla, Adalet Bakanlığı ile ilişkili Kurumunuzdan Açıköğretim (İktisat ve İşletme) Fakültesi mezunlarına yönelik Kaymakam Adaylığı sözlü sınavı sürecinde uygulanan negatif ayrımcılığın takibi ve denetimini saygıyla arz ediyorum.(Bu yazı AÖF sorununun giderilmesi amacıyla AÖF’lülerce TİHEK’e resmi sitesinden iletilebilir.)
-
Siyaset bilimi ve kamu yönetimi
Siyaset bilimi ve uluslararası ilişkilermezunları başvurduklarında en geç 1 ay içinde gelir eşdeğerlik belgeleri.
Ancak çeko için üak'dan görüş bekleniyor ve bu süreç uzayabilir (yök sitesinde 1 ile 12 ay arası sürebilir diyor) yani mülakattan sonraya kalma durumu olabilir bu durumda sınava girmenin anlamı kalmaz seneye kullanılır ancak.. insanları nasıl mağdur ediyorlar...Ekonometri, yönetim bilişim sistemleri, uluslararası ticaret zaten red yedi, ekonomi bölümü de red yiyecektir.
-
@kaan2142, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Merhaba. Ekonomi bölümü mezunuyum. Sanırım denklik almam gerekecek. Denklik sonucu gelmeden sınava başvursam sorun olurmu bilgisi olan varmıdır? Teşekkürler
Ekonometri red yedi zaten senin ekonomi bölümün de red yiyecektir büyük ihtimalle ama dilekçeni gönder tabiki
-
Arkadaşlar Törehan beyin Protokol adlı soru bankasını şiddetle tavsiye ediyorum. Kanun ve kararnamelerde ne var ne yoksa her şey soru haline getirilmiş. Çözümlü olmaması kötü gibi duruyor ama amaç belli bolca soru çözmeyi prensip haline getirmek. Günde 400 soru çözen bu kitabı bir haftada bitirir. Tabi soru cevap olduğu için cevaplarına bakmadan çözmek önemli yoksa eksiklerimizi göremeyiz ve bu kaynak üzerinde durmamızın bir kıymeti kalmaz.
Dualardasınız, kalın sağlıcakla -
@paretowilfredo Merhaba,odemeyi net uzerinden yapacağim halkbank kart mi gerekiyor? Herhangi bir kart olmaz mi? Lutfen.
-
@refik-soydam Sanırım erken konuştum. Dediğimi geri alıyorum. Hayırlı akşamlar...
-
@Melissam00 olur
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@refik-soydam Sanırım erken konuştum. Dediğimi geri alıyorum. Hayırlı akşamlar...
Ankara’ya tekrar gittiğimde senin kitabını da inceler olumlu veya olumsuz eleştirimi yaparım bu mecrada, sayın Ahmet Taş kardeşim.