9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@hayırlısı035 çok teşekkürler
-
@kpsslik güncelliyim o zaman hocam ... teşekkür ederim
-
Açık öğretim mezunu olmak bu sınavın mülakatından direk elenmeye sebep midir açık öğretimden kaymakam olan varmıdır daha önce
-
sadece aöf mezunu olan kaymakam görmedim, duymadım. ha ikinci üni vs olarak okumuş gördüm ya da dgs için okumuş gibi durumlar.
-
Ödemeler hangi bankalardan yapılıyor ziraat ve vâkıf bank mobilden bulamadım
-
@kılıçlar ÖSYM nin sitesinde ödemeler bölümü var ordan yapabilirsiniz
-
Arkadaşlar, kamu iktisadi teşebbüslerini kim denetler?
-
@Larendeli sayıştay mali yönden devlet denetleme kurulu ise idari yönden denetleuebilir
-
Şimdi başvuruyu yapacağım. Maliye için 11. bölümü seçecekmişiz. Bunda bi sıkıntı yok. Ama şu an ders çalışmak için konsantrasyonum dağıldı maalesef. Yani maliye için eşdeğerlik alınmasına gerek kalmadığı söyleniyordu. Şimdi olur da yazılı sınavı geçersem ya mülakatta bir sorun çıkarsa diye içime kurt düştü.
-
@paranoid, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
Şimdi başvuruyu yapacağım. Maliye için 11. bölümü seçecekmişiz. Bunda bi sıkıntı yok. Ama şu an ders çalışmak için konsantrasyonum dağıldı maalesef. Yani maliye için eşdeğerlik alınmasına gerek kalmadığı söyleniyordu. Şimdi olur da yazılı sınavı geçersem ya mülakatta bir sorun çıkarsa diye içime kurt düştü.
"Maliye ve finans" kısmını kim seçecek öyleyse???
-
@paranoid hocam şu durum da cimer in cevabina guvenmek zorundayiz. Sahi maliye ve finans mezunu var mi memlekette ?
-
Eşdeğerlik ne kadar sürede geliyor bilgisi olan var mı, siyaset bilimi ve kamu yönetimi için eşdeğerlik başvurusunu geçen hafta yaptım
-
@whshw ülkede hiç bir üniversitede öyle bir bölüm yok diye biliyorum :))
-
@Hayati ben de aynı bölüm için yaptım, 15 günde geldi
-
@paranoid, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@whshw ülkede hiç bir üniversitede öyle bir bölüm yok diye biliyorum :))
demek ki maliye ve finans kısmı maliyeciler için. hiçbir bölüm olmayan için niye buton yapılsın ki.
-
İl Seçim Kurulu seçimin iptaline dair kararı ilanından sonra gelen ............... günü oy verilir. (Bu sene bekliyorum 2972 sayılı kanundan arkadaşlar. Sizde önemli gördüğünüz kanun maddelerinden yakaladıklarınızı sorun. İyi çalışmalar
-
Çeko eş değerlik alabilen cevabı gelen var mı?
-
@kmaraşlı daha önceki kaymakamlık sınav başlıklarında kabul edilenler olduğunu mülakatta kazananlar olduğunu yazdıklarını hatırlıyorum bence bir sebep değil çünkü sen çok iyi bir puanla mülakata kalırsan kaymakam neden olamayasın bu isler kısmet meselesi
-
@Alipin18 sonuçta birçok orgun egitimliyi geride bırakarak oraya gelmek kanunlara daha iyi hakim olduğunu gösterir
-
arkadaşlar idare anayasa ve iktisat hariç kalan konuların kaynaklarına ulaşabilceğim bir yer var mıdır not falan örn. insan hakları türkiye ekonomisi idari yapı gibi