9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
-
@amirim kaimakam 1500 soru bankası da kanunlardan soru yaparak hazırlanmış. Çözdüğüm için biliyorum. İkisi arasında ne fark var ki?
-
KAS soru bankasını kullanıyorum ama bazı soruları çok ayrıntılı.Acaba sınav İçin çok mu detaylı bir kitap mı ?
-
@whshw Cimerin cevabına güvenemezsiniz Hocam hukuken yökün kararını bekleyeceksiniz eş değerlik belgesi mülakattan önce elimizde olacaktır olumlu veya olumsuz
-
@brunomars123 Eş değerlik belgelerinin mülakat öncesi geleceğini adın gibi biliyorsun neden insanları umutsuzluğa sürüklüyorsun anlamıyorum seni bi süredir takip ediyorum hep bi umutsuz konuşmalar ..
-
@znurr108, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@brunomars123 Eş değerlik belgelerinin mülakat öncesi geleceğini adın gibi biliyorsun neden insanları umutsuzluğa sürüklüyorsun anlamıyorum seni bi süredir takip ediyorum hep bi umutsuz konuşmalar ..
Göreceğiz bakalım mülakattan önce mi gelecek sonra mı? Yök sitesinde daha önce emsal karar olmayan bölümlerde sonuçlanma 1 ile 12 ay sürer diyor. 1 ayda da bakıp karar verebilirler sonuçta müfredat karşılaştıracaklar sadece ama ağırdan alıyorlar. Ben kimsenin mağdur olmasını istemem biz olduk başkaları olmasın, yök'ün sitesinde yazan bir şeyi burada dediğimde insanları umutsuzluğa sevk ediyorsam o zaman bir daha kimseye bir şey yazmam
-
@brunomars123 iktisat da red yer mi?
-
@amirim, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@refik-soydam, içinde söyledi: 9 Kasım 2019 108. Dönem Kaymakamlık Sınavı
@refik-soydam Sanırım erken konuştum. Dediğimi geri alıyorum. Hayırlı akşamlar...
Ankara’ya tekrar gittiğimde senin kitabını da inceler olumlu veya olumsuz eleştirimi yaparım bu mecrada, sayın Ahmet Taş kardeşim.
forumu forum yapanın yazdığına hitap etmek olduğunu düşünmüyormuyduk! Burada da aynı fikirde olmadığımız belli:) Elbette her satın alanın değerlendirmesi kitap açıktır:) Son noktayı koyup basıma gönderdikten sonra kitaba yazılan her cümleyi not alır gereğini yerine getirmeye çalışırım.
Önceki yorumunuzdan farklı olunca ben de eş anlı geri vitese takmışım sanırım..Hayırlı geceler diliyorum -
@amirim çözümlü olmaması kötü bu şekilde beklemiyordum kitabı neyse alan arkadaşlar umarım beğenir.
-
@brunomars123 Ya ilk 400 giren adamı mağdur ederler mi biraz mantıklı ol lütfen dilekçe Temmuz da verildi Emin’im aralığa kadar gelecektir olumlu veya olumsuz sen siz mağdur oldunuz diye herkes olsun istiyorsun bence niyetim tartışma ortamı oluşturmak değil Ama bence sen artık bi bırak eşdeğerlik konuşmalarını hırsını bir Umut çalışan maliyecilerden ve çekoculardan alıyorsun inşallah davanız olumlu sonuçlanır..
-
Şuan calisiyoruz ama maliyeye es degerlik verilmezse dunyanin en sacma seyi olacak. Sahsen insan haklari haric her dersi almisim. Sinavdan once karari verseler de olumsuz olursa calismayiz en azindan.
-
@whshw Gün olur devran döner çalıştığın hiçbir şey boşa gitmez Allah çalıştığının karşılığını elbet bir gün sana verir mülakata kalmayı hedeflersek bi çok kapı açılacaktır o yüzden boşa gitmez bütün çekocular ve maliyeciler ilk 100e girerler inşallah.! Bakalım o zaman ne olacak ..
-
İktisat soruları nasıl olur tamininizce? Kpss ile kıyaslarsak daha mı yüzeysel yoksa aynı düzeyde mi olur?
-
@whshw eğer transkript e gore değerlendirme yapılıyorsa.muhtemelen olumlu bir sonuç olur inşallah gönlünüze gore olur umutsuzluğa kapılıp motivasyonunuzu düşürmeyin sınava az kaldı ayrıca hicbir şeye boşa değildir ayni konular bizim için acılan her sınavda soruluyor
-
@corleone son sınavda sırf zorlamak adına ki açık ucludan sonraki ilk test sınavıydı biraz zorlamışlar dersler için yani detayliydi bu sınav daha derli toplu olur tahminim kpss kadar olmaz ama siz çıkmış soruları çözerek rahatlıkla çözersiniz
-
@refik-soydam Sanırım erken konuştum. Dediğimi geri alıyorum. Hayırlı akşamlar...
Ankara’ya tekrar gittiğimde senin kitabını da inceler olumlu veya olumsuz eleştirimi yaparım bu mecrada, sayın Ahmet Taş kardeşim.
forumu forum yapanın yazdığına hitap etmek olduğunu düşünmüyormuyduk! Burada da aynı fikirde olmadığımız belli:) Elbette her satın alanın değerlendirmesi kitap açıktır:) Son noktayı koyup basıma gönderdikten sonra kitaba yazılan her cümleyi not alır gereğini yerine getirmeye çalışırım.
Önceki yorumunuzdan farklı olunca ben de eş anlı geri vitese takmışım sanırım..Hayırlı geceler diliyorumBu aşamadan da bir geri vites daha ediyorum kardeşim:) hayırlı geceler..
-
Maliye mezunu değerli arkadaşlarım içiniz rahat girin sınava. Kurumla görüştüm defalarca. Maliye için en ufak bir sıkıntı yok hatta mülakata çağrılacaksanız eşdeğerlik istenemeyeceklerini bile söylediler. Yönetmelikte yazan Maliye ve Finans BÖLÜMÜ Türkiye'de YOK... İngilizceden direk çevirmişler Public Economics and Finance... Asıl kastedilen bölüm Maliye'dir. Eşdeğerlik istenmeyeceğine de eminim. Kafanızı bununla meşgul etmeyin de sınavı geçmeye bakın arkadaşlar. Hepinize başarılar diliyorum. İyi çalışmalar.
-
@uerdgn1 sınav başvurusunda 11.yi mi seçelim yinede ?
-
@IS-LM evet hocam 11'i seçin
-
siyaset bilimi ve kamu yönetimi için hangi yeri seçeceğiz. ais ösym'de
-
Önceki yorumunuzdan farklı olunca ben de eş anlı geri vitese takmışım sanırım..Hayırlı geceler diliyorumBu aşamadan da bir geri vites daha ediyorum kardeşim:) hayırlı geceler..
“R”efik dediğin gerivites yapar baş harfinden dolayı “R” yapar demi